Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2009, 12:28   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hamit'e teklif var ancak..

Bundesliga takımlarından Bayern Münih'te oynayan milli futbolcu Hamit Altıntop, Münih'te huzurlu olduğunu söylerken, diğer takımlardan teklif aldığını belirtti ve "Ancak ben burada huzurluyum" dedi!

Click the image to open in full size.



Hamit, Bayern Münih'in sahasında 1. FC Köln'e karşı 2-1 yenildiği karşılaşmadan sonra yaptığı açıklamada, diğer takımlardan teklif aldığını belirterek, ''Ancak ben burada huzurluyum. Sadece kendi takımıma konsantre oluyorum. Önemli olan gelecek maçlarda
iyi sonuçlar alarak eski seviye yeniden ulaşmak'' dedi.

Türkiye'nin Dünya Kupası elemelerinde İspanya'ya karşı oynayacağı hatırlatılması üzerine de Hamit, her Türk futbolcunun bu maç için iyi hazırlanacağına, Avrupa Şampiyonası'nda olduğu gibi kollektif bir şekilde oynamaları durumunda iyi sonuçlar alacaklarına inandığını ifade etti.

Hamit, kendisinin Bayern'de yedek olmasının milli takımdaki performansını etkiyip etkilemediği şeklindeki bir soruya karşılık da, ''Bunlar farklı ortamlar. İdmanlarda çok çalışıyoruz. Fazla bir etkisi olacağına inanmıyorum. Avrupa Şampiyonası'ndan önce 2 ay hiç oynamamıştım. Bir futbolcunun maçlarda oynaması öz güveni artırır. Umarım gelecek haftalar iyi geçer'' şeklinde konuştu.

Bayern Münih'in Bundesliga'da iki hafta üst üste yenilmesinini de değerlendiren Hamit, önemli olanın kollektif futbol olduğunu, bunu takım olarak şu an yapamadıklarını belirterek, böyle durumlarda sakin olmaları gerektiğini kaydetti.

Köln'e karşı ikinci yarıda oyuna girdiğini ve elinden geleni yaptığını vurgulayan Hamit, takımın iyi oynamasının kendi performansının da artıracağını, bundan sonra maçlara ilk 11'de başlamayı umduğunu sözlerine ekledi.
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla