Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2009, 12:39   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Atletico'ya çifte şok!

Sevilla ve Atletico Madrid arasında Ramon Sanchez Pizjuan'da oynanan 24. hafta mücadelesi geceye futboldan çok yaşanan talihsizliklerle damgasını vurdu. Romaric'le çarpışan Perea'nın beyin travması geçirdiği karşılaşmada tek golü 87'de ev sahibi Endülüs ekibi adına Fazio'nun pasıyla Navas kaydetti.

Click the image to open in full size.



La Liga'da Şampiyonlar Ligi bileti için verilen ilk 4 mücadelesini yakından ilgilendiren karşılaşma Estadio Ramon Sanchez Pizjuan'da, Sevilla ve Atletico Madrid arasındaydı. Karşılaşmada Miguel Angel Perez Lasa düdük çaldı.

Sevilla [1 - 0] Atletico Madrid
87' [1 - 0] Navas

Gol sesinin çıkmadığı ilk yarıya damgasını vuran olaysa yaşanan talihsiz sakatlıktı. Romaric, Ujfalusi'nin müdahalesinin ardından Perea'nın üzerine düştü. İki futbolcu da oyuna devam edemedi; Perea'nın yerine Seitaridis, Romaric'in yerineyse Capel girdi.

Aldığı darbeyle bayılan Perea'ya saha içinde müdahale eden sağlık ekipleri başarılı oyuncunun beyin travması geçirdiğini bildirdiler.

Mücadele bu sakatlık sebebiyle 5 dakika durakladı.

Karşılaşmada yaşanan ilginç olaylara 59. dakikada bir yenisi eklendi, topu kontrol etmek isterken meşin yuvarlakla birlikte ceza alanı dışına çıkan Sevilla file bekçisi Palop sarı kartla cezalandırıldı.

Hayli sert geçen mücadelenin 76. dakikasında da kafa topuna çıkan Fazio ve Assuncao çarpıştı. İki oyuncunun da başlarına darbe aldıkları pozisyonun ardından Arjantinli futbolcu hemen doğruldu, Assuncao ise bir süre başını ovuşturduktan sonra ayağa kalktı.

İlk yarıdaki olayın bir benzerinin yaşanmış olmasından korkan taraftarlar rahat bir nefes aldı.

87. dakikada Fazio'nun pasında Franco'yu mağlup eden Navas ev sahibini öne geçirmeyi başaran isimdi.

Sevilla tek gollü bu galibiyetle 44 puana yükselirken, Atletico Madrid 36 puanda kaldı.
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla