Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2009, 17:19   #1
SahEmre
zɐʎaq ɥɐʎis
 
SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hentbol Takımımız Çeyrek Finalde

Hentbol Takımımız Çeyrek Finalde
22.02.2009 16:31

Hentbol Takımımız, Challenge Kupası 4. Tur ilk maçında deplasmanda 26-25 mağlup olduğu Avusturya'nın HIT Innsbruck takımını rövanşta 25-24 yendi ve deplasmanda daha fazla gol atması neticesinde kupadan eleyerek çeyrek finale yükseldi.

BJK Süleyman Seba Spor Salonu'ndaki rövanş mücadelesine taraftarlarımız yoğun ilgi gösterdi. Yönetim Kurulumuz'un da izlediği karşılaşmanın ilk yarısında Avusturya ekibi karşısında etkili bir oyun sahaya koyan Siyah Beyazlılarımız, soyunma odasına 13-11 önde giden taraf oldu.

İkinci yarıda oyuna iyi başlayan taraf konuk ekip idi. Üst üste bulduğu sayılarla farkı kapatarak öne geçmeyi başaran HIT Innsbruck bir ara farkı 5 sayıya kadar çıkardı. Ekibimiz etkili savunması ve hızlı hücumlarıyla art arda bulduğu sayılarla farkı kapatarak mücadelenin bitmesine 6 dakika kala beraberliği sağladı (23-23).

Takımımız oldukça heyecanlı gecen mücadelenin son dakikalarında istediği golleri bulunca maçtan 25-24 galip ayrıldı.

Deplasmanda rakibine 26-25 mağlup olan Siyah-Beyazlılarımız, eşitlik halinde statü gereği deplasmanda daha fazla gol attığı için çeyrek finale yükselen takım oldu.

Hentbol Takımımız, bu galibiyetle birlikte bu kupada çeyrek finale yükselerek Hentbol Tarihimizdeki bir ilke de imzalarını atmış oldular.

Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.
__________________
Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +
SahEmre Ofline   Alıntı ile Cevapla