Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-02-2009, 17:34   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
fulhama yan bakılmıyor

Sahasında oynadığı 11 maçta aldığı 7 galibiyetle 2008/09 Sezonu'nda Craven Cottage'da iyi bir görüntü çizen Fulham 26. haftada lig sonuncusu West Bromwich Albion'u konuk etti. Mücadelede Batı Yorkshire Bölgesi hakemlerinden Martin Atkinson düdük çaldı.

Fulham [2 - 0] West Brom
61' [1 - 0] Zamora
72' [2 - 0] Johnson

Ev sahibi ekibin Schwarzer, Pantsil, Hughes, Hangeland, Konchesky, Davies, Murphy, Etuhu, Dempsey, Johnson ve Zamora'dan oluşan ilk 11'le çıktığı 26. hafta mücadelesine West Brom da Carson, Zuiverloon, Meite, Barnett, Robinson, Morrison, Koren, Valero, Teixeira, Fortune ve Simpson'la başladı.

Fulham'ın baskılı oyunu karşısında kalesini korumaya çalışan West Brom'u üzen 61. dakikada Zamora oldu. Pantsil'in ortasında meşin yuvarlağı önünde bulan başarılı oyuncu düzgün bir vuruşla Carson'ı avladı. Zamora bu golle Premier League'de 1763 dakikalık aranın ardından fileleri havalandırmış oldu.

İlk golde Pantsil'in ortasında meşin yuvarlağın üzerinden atlayarak Zamora'nın golle burun buruna kalmasını sağlayan Johnson 72. dakikada da takımını rahatlatan golü attı.

Fulham Menajeri Roy Hodgson karşılaşmanın golcüleri Johnson ve Zamora'yı 81. dakikada kenara alarak taraftara alkışlattı, Nevland ve Kamara oyuna girdi.

85. dakikada Murphy'nin yerine oyuna giren Dacourt Crave Cottage'daki Fulham kariyerine başlamış oldu.

Fulham bu galibiyetle 33 puana yükseldi ve maç eksiğine rağmen West Ham United'tan averajla sekizinciliği devraldı.

Ligde kalabilmek için her puana ihtiyaç duyan West Bromwich ise 26. haftanın ardından 22 puanda ve son sırada kaldı.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla