Alıntı:
Karetta2002´isimli üyeden Alıntı
Abisi,tesislerde çalışan bir yakınım sayesinde en az 5-6 idmanını seyrettim Batuhan'ın inan hiç bir extra çalışmasını görmedim..onun gibi bir gencin kendini geliştirecek idmanlar yapması mutlaka gerekir..eğer yapmazsa,fark yaratamaz ve formayı alamaz..Emre,17 yaşında banko top oynuyordu GS da...Sergen 17 yaşında banko idi..Metin 17 yaşında banko idi..ne yazıkki bizim altyapımızda böyle banko oynayacak oyuncu yok..kendimizi kandırmayalım...Artık anne babalar bizim altyapıya vermiyorlar çocuklarını..Sebebi ise ,bizim altyapıdaki gençlerimiz kamyon kasasından bozma tesislerde soyunup giyiniyorlar..Burada suç yönetimin..Gidin bir Florya yı görün GS gençleri hangi ortamda çalışıyor,FB nin Hasanpaşa deki tesisleri bile bizim altyapı tesislerine 5 basar..Bakmayın Yemen Ekşioğluna..onun iyi niyetine inancım sonsuz ama şu anda A takımda oynayacak maalesef gencimiz yok..Serdar Bilgili ve Sinan Vardar ın temellerini attığı B.E.F.A.M. projesi devam etse idi devrim olacaktı ama bu aciz yönetim onu bile eline yüzüne bulaştırdı. Şu anki altyapı sorumlusu Halim Aydın ın altyapı ile tek ilişkisi ,orada oynayan çocuğudur.Kendisini hiç sevmesem de Sinan Vardar bu işin profosyoneli idi ve gerçekten iyi işler yapıyordu .. |
abi deminki mesajımdan kasıtım: Batuhan için öyle diyebilirsiniz ama tüm gençler için böyle birşeyi demenizi neye bağlıyorsunuz.neden çıkmasın.ayrıca batuhan çokta kötü gitmiyor.Mesajınıza katılıyorum.yönetim hakkında söylediğinide destekliyorum.bu bilinen acı bir gerçek