23-02-2009, 19:35
|
#11 |
| saLLa
| Alıntı: once_biz_vardik1903´isimli üyeden Alıntı
o dediklerin birer birer degisiyor ayrica sen onlarin gelirlerinin 10 da 1ine bile sahip degilsin ve liverpool arsenal hepsi yavas yavas statlarinin isimlerini sponsorlara devrederken besiktasin kartal yuvalari birak 10 milyon euroyu 5 milyon bile ciro yapamazken sen hangi paradan hangi urunden bahsediyorsun ister iste ister isteme bu saatten sonra romantik kalanlar ancak 2. ligde yada ligin ortalarina hedef koyarlar bunlari herkez aklinin bi kosesinde bulundursun oyle ben romantik kalacam hikayeleri gecti artik varsa real kadar gelirin stadinin ismi inonu stadi olarak devam eder kimseninde bundan bi sikayeti olmaz takma kafana urun konusuna gelince oralari benle konusmana gerek yok ben o isleri iyi yapiyorum her sene geldikce allaha sukur | daha akatların adının cola turka arena olmasını kaldıramayan taraftar inönünün isminin değişmesini nası kaldırcak. zaten beşiktaşın yapılan diğer projeler sayesinde her sene belli bi miktar geliri olucak. o saydığım takımların bütçesine ulaşmanda hayalden öteye geçmez. önemli olan türkiyede hatırı sayılır bi bütçeye sahip olmandır. bütçesini 10 yılda %200 arttıranlar stadın isminin önüne sponsor adımı koydu? saçma sapan transferlere milyon dolarlar harcayıp bi teknik direktörün tazminatına milyon dolarlar ödersen biz ne kdr store'dan alışveriş yapsakta bütçen bir tl ileri gitmez tabi.
__________________ AяdaAydemir..* Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz.. |
| |