Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-02-2009, 20:26   #1
Efsane48
1903-1984-2008
 
Efsane48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon9 Denizli'den 26. hafta açıklaması

Denizli'den 26. hafta açıklaması




Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, 26. haftada şampiyonluğu ilan edeceklerine dair bir iddiada bulunmadığını açıkladı.
Mustafa Denizli, antrenman sırasında basın mensuplarıyla sohbet ederken, daha önce 26. haftayla ilgili yaptığı yorumun hatırlatılması üzerine, "Bu konuda rahatsızlığım var. O gün yaptığım basın toplantısında 26. hafta ile ilgili söylediğim sözler yanlış anlaşıldı. Bu toplantının hafta içinde tekrar yayınlanmasını isteyeceğim" diye konuştu.
O toplantıyı yaptığında ligde 7 takımın şampiyonluk mücadelesi verdiğini hatırlatan Denizli, "Ben 26 veya 27. haftada bu sayının azalacağını ve o haftalarda şampiyonluk yarışı içinde Beşiktaş'ın da olacağını söyledim. Beşiktaş, 26. haftada şampiyonluğunu ilan edecek demedim. Ama maalesef bu konu yanlış anlaşıldı ve yorumlandı" ifadelerini kullandı.
Denizli, şampiyonluktaki rakipleri Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un haftayı kayıplarla geçirdiklerinin hatırlatılması üzerine de bu konuda yorum yapmaktan kaçındı.
Beşiktaş, 2 günlük iznin ardından İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı Turkcell Süper Lig maçının hazırlıklarına başlarken, çalışma yoğun kar yağışı altında yapıldı.
Sakatlıkları nedeniyle Gaziantep deplasmanında forma giyemeyen Matias Delgado, Filip Holosko ve Ekrem Dağ, bugün takımla birlikte çalıştı. Üç futbolcunun da durumlarının iyi olduğu ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında forma giyebilecekleri kaydedildi.
Beşiktaş'a üç futbolcusundan sevindirici haber gelirken, İbrahim Toraman'ın sakatlığı ise üzüntü yarattı. Sol ayak arka adalesinde çekme olan İbrahim Toraman bugünkü çalışmaya katılmazken, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında forma giymesinin de zor olduğu bildirildi.
Bu arada yeni doğan ikiz çocuklarını görmek için Almanya'ya giden Ernst sabah yapılan çalışmaya katılmadı.
__________________
Click the image to open in full size.
Efsane48 Ofline   Alıntı ile Cevapla