Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-02-2009, 00:30   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
seat exeo haziran'da türkiye'de

Seat Exeo Haziran'da Türkiye'de
Click the image to open in full size.













SEAT'ın B segmentindeki ilk modeli olan Exeo Haziran'da Türkiye'de. SEAT'ın ilk olarak Paris Motor Show'da gösterilen ve firmanın ilk sportif sedanı olma özelliğine sahip Exeo, Haziran ayında SEAT Yetkili Satıcıları'nda yerini alacak.
SEAT, B segmentine iddialı giriyor; Exeo modeli ile lüks, konfor, geniş mekân ve SEAT modellerini karakterize eden dinamik tasarımıyla Haziran ayında Türkiye yollarıyla buluşacak.
Sürüş özellikleri ve konforuyla filo kullanıcılarına hitap edecek...
Üst segment araç satın almak isteyen araç kullanıcılarına ideal bir çözüm oluşturan EXEO, dinamik ve zarif tasarımı, çevikliği, güvenliği, performans özellikleri ve yüksek konforuyla filo kullanıcılarının ve araç kiralama firmalarının da tercih edeceği bir model olacak. Dört bağlantılı mükemmel süspansiyon sistemi ile EXEO, sportif bir sürüş ve çevik kullanım sağlıyor.
Zengin donanım seviyesi...
1.6 lt 102 hp, 1.8 lt T 150 hp, 2.0 lt TSI 200 hp, olmak üzere 3 benzinli motor seçeneği ve 2.0 lt CR 143 hp, 2.0 lt CR 170 hp DPF olmak üzere 2 yeni dizel teknolojili motor seçeneği bulunan Exeo, Referans ve Style olarak iki farklı donanım seviyesi ile satışa sunulması planlanıyor. EXEO'da konfor ve güvenlik için her şey düşünülmüş; yedi hava yastığının yanı sıra opsiyonel olarak alınabilinen iki ilave arka koltuk göğüs hava yastığı, ABS, EBA, ESP, yol bilgisayarı, elektrikli ön ve arka camlar, ısıtmalı, elektrikli kapı aynaları, sis lambaları, uzaktan kumandalı merkezi kilitleme, MP3, aux-in ve dört hoparlörlü CD radyo ve ilave üst bağlantı mekanizmasıyla birlikte ön yolcu koltuğu ve arka cam kenarı koltuklarda Isofix tespit noktaları gibi birçok özellik mevcut.
Exeo ile SEAT'ın model yelpazesi genişliyor...
Yeni Ibiza, Yeni Ibiza SportCoupe, Cordoba, Leon ve Altea XL modellerinden sonra, Haziran ayında Türk tüketicilerin beğenisine sunulacak olan sedan karoserli EXEO modeli ile genişleyen SEAT model yelpazesinde herkese göre bir seçenek sunuluyor.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla