Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-02-2009, 15:16   #1
NdeR 1903
Fransa KaRTali
 
NdeR 1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Deniz Seki tutuklandı

Click the image to open in full size. Uyuşturucu operasyonu kapsamında gözatına alınıp serbest bırakılan Deniz Seki dün akşam saatlerinde bir kez daha gözaltına alınmıştı. Seki tutuklanıp cezaevine alındı.Seki'nin avukatları karara itiraz etti.

Jandarmanın düzenlediği uyuşturucu operasyonu kapsamında şarkıcı Deniz Seki hakkındaki çıkartılan yakalama kararı tutukluluğa çevrildi.
İstanbul İl Jandarma Komutanlığınca düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alındıktan sonra mahkemece serbest bırakılan ve hakkında yakalama emri çıkarılmasının ardından tekrar gözaltına alınan Seki, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirildi.
Nöbetçi İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi hakimi, yakalama kararını
Seki'nin yüzüne okudu ve yakalama kararı tutukluluğa çevrildi.
Bu arada, Seki ile birlikte hakkında yakalama kararı çıkarılan Tamer Kılıç, Mehmet Çinar ve İbrahim Kaya da jandarma tarafından gözaltına alınarak, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirildi. Bu kişiler hakkındaki yakalama kararları da tutukluluğa dönüştürüldü.
__________________
' çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat
yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş
milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini
ve daha sonra da istikbâllerini kaybetmeye
mahkumdurlar '
Mustafa Kemal Atatürk
NdeR 1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla