Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-02-2009, 18:21   #1
NeoRock
 
NeoRock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Çeyrek Finalde Rakip Buducnost Podgorica..

Click the image to open in full size.

Hentbol Takımımız’ın Challenge Kupası çeyrek finalindeki rakibi Karadağ temsilcisi HC Buducnost Podgorica oldu..

Avusturya'nın başkenti Viyana'da bulunan Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) binasında çekilen kuralarda Siyah Beyazlılarımız Karadağ’ın HC Buducnost Podgorica takımıyla eşleşti.

Takımımız ilk maçını 28 ya da 29 Mart'ta deplasmanda, rövanşı ise 4 veya 5 Nisan'da BJK Süleyman Seba Spor Salonu'nda oynayacak.

Challenge Kupası’ndaki diğer eşleşmeler ise şöyle oldu:
UCM Sport Resita - RK Proleter Naftagas
UHK Krems - CSU Suceava
BSV Bern Muri - Stiinta Municipal Dedeman Bacau


Bu arada çeyrek finalde Karadağ’ın HC Buducnost Podgorica takımıyla eşleşen Siyah Beyazlılarımız’ın tecrübeli Antrenörü Müfit Arın, artık hedeflerini büyüttüklerini belirterek; “Ekip olarak geçtiğimiz turdaki motivasyonumuzu tekrar sağlarsak yarı finale hatta finale kalacağımıza inanıyorum” dedi. Bu tür maçların stresinin çok farklı olduğunu ifade eden tecrübeli antrenörümüz, HIT Innsbruck maçına favori çıktıklarını ancak 5 sayı geriye düştüklerini hatırlattı.

Final oynamanın en büyük hayalleri olduğundan da bahseden Müfit Arın, “Oyuncularımız ve teknik kadromuz finalde mücadele etmeyi çok istiyor. Bunu başarmak için elimizden gelen bütün çabayı ortaya koyacağız. Umarım hedeflerimize ulaşır, bu mutluluğu yaşarız” diye konuştu. Taraftarlarımızın kendilerine verdiği destek neticesinde bu noktaya geldiklerini de sözlerine ekleyen Arın, “HIT Innsbruck maçında taraftarlarımızın ateşleyici gücüyle galip geldik” ifadesini kullandı.

Kendilerine her zaman destek olan Başkanımız Yıldırım Demirören ve bütün Yönetim Kurulu Üyelerimize teşekkür eden Müfit Arın, “Finale giden bu yolda Camiamız’ın bizi yalnız bırakmayacağına inanıyoruz” diye konuştu..

__________________
http://www.besiktasforum.net/forum/signaturepics/sigpic30189_2.gif
NeoRock Ofline   Alıntı ile Cevapla