Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-02-2009, 10:02   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
portonun lopezi var

Atletico Madrid [2 - 2] FC Porto
3' [1 - 0] M. Rodriguez
22' [1 - 1] L. Lopez
45' [2 - 1] D. Forlan
72' [2 - 2] L. Lopez

Stat
Vicente Calderon

Hakem
Howard Webb

Yardımcı Hakemler
Peter Kirkup – Michael Mullarkey

Dördüncü Hakem
Martin Atkinson

Atletico Madrid
L. Franco, G. Seitaridis, P. Ibáñez, T. Ujfalusi, Antonio Lopez, P. Assuncao, Raul Garcia, M. Rodriguez, Simao, D. Forlan, S. Aguero

Porto
H. da Silva, C. Sapunaru, B. Alves, Rolando, I. Cissokho, F. Fernando, R. Meireles, L. Lopez , Lucho Gonzalez, C. Rodriguez, Hulk

Şampiyonlar Ligi’nde son 16 takım arasına Fenerbahçe’nin de yer aldığı G Grubu’nda topladığı 12 puanla lider olarak çıkan Porto ile, D Grubu’nda Liverpool’un ardından aldığı 12 puanla ikinci sırada yer alan Atletico’nun “avantaj elde etme” mücadelesinden konuk sahibi başarıyla ayrıldı.

Salı gecesinin ilk golü Atletico Madrid'ten geldi, İspanyol ekibinin Arjantinli yıldızlarından Maxi Rodriguez mücadelenin 3. dakikasında gol perdesini araladı. Aguero'nun pasına hareketlenen Forlan'ın asistini değerlendiren Maxi, Porto kalecisi Helton'un avladı.

Konuk ekip skora 22. dakikada Lisandro'yla denge getirdi. Atletico savunmasının hatasını değerlendiren Arjantinli oyuncu bu sezon Şampiyonlar Ligi'ndeki 7. maçında 5. golünü kaydetti.

İlk yarının sonuna eklenen 2 dakikalık duraklama bölümü oynanırken, ev sahibi İspanyol ekibi adına ilk golün asistini yapan Forlan bu kez de golcülüğünü konuşturdu. Yıldız oyuncunun vuruşunda meşin yuvarlağa uzanamayan Helton da topun ardından ağlarla buluşmaktan kurtulamadı.

İlk yarının ardından gözüken Atletico Madrid’in yüzde 56’lık topla oynama oranına rağmen 7’şer kez kaleyi deneyen iki ekipten Porto’nun 5 kez, ev sahibi ekibin ise 3 kez çerçeveyi bulduğu oldu.

İkinci yarı ile birlikte yeniden topla daha çok oynayan fakat kalesinde yine etkili ataklar gören Atletico, üstünlüğünü ise 72. dakikada yitirdi.

Cissokho'nun soldan yaptığı ortada kendisinin ve takımının ikinci golünü atan Lisandro maça yeniden denge getirdi.

Maç bu golle sona ererken, avantajı konuk ekip Porto elde etmiş oldu! Bu eşleşmeden çeyrek finale yükselecek olan ekip 11 Mart'ta yapılacak rövanş maçının ardından belli olacak.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla