Alıntı:
İbodaca´isimli üyeden Alıntı
Nobre geldiği sezon kötüydü evet..Ona kimse bişey demiyor zaten..Geçen sezonun ilk yarısında da vasattı..Taa ki kadro dışı bırakılana kadar..Holosko gelene kadar..
O vakit Nobre'nin gerçek yüzünü gördük hepimiz..  O günden beri de görüyoruz..Holoskoyla birlkte sırtladılar götürdüler geçen sezonn 2.yarısı takımı..1 kişinin bile desteği yoktu başka..Bu sezon da iyi bir çizgi yakaladı devam ediyor adam..
Nobre'nin performansını sözleşmeye, imzaya, paraya bağlarsanız ayıp edersiniz bence..Son yıllarda bize kaçtane Nobre geldi yaw? Canını dişine takan, tekmeye kafa uzatan, sınırlı yeteneklerine rağmen sürekli fayda vermeye çalışan ve son dönemlerde de bu faydayı en iyi şeklde veren...Kaç tane adam geldi yaw?
Buldunuz bunuyorsunuz resmen..Hem de Türk Statüsünde bu oyuncu..2 Milyon Euro diyosunuz..Yaw cidden BJK o parayı vercek olsaydı şimdi burda sözleşmeyi tartışıyor mu olurduk..
Ben sağ elinizi vicdanınıza; sol elinizi de zihninizin, aklınızın olduğu başınıza koyun öyle bir düşünün derim..Sadece 1ini yapınca olmuyor bunu anladm..  |
son yillarda ben cok futbolcu gördüm canini disine takan rakibe tokat atan yan hakkeme satilmissin sen diyebilen futbolcularimzda geldi ve ben inaniyorumki bu oyuncular bos mukaveleye bile imza atarlardi ama para icin ya satildilar yada baska nedenlerden dolayi takimdan uzaklastirildilar onlara niye sahip cikmadinizda elin ezigine bukadar sahip cikiyorsunuz sizleri anlamak cok zor ...ilhani,nihati 5 kurus icin sattiklarinda neden bukadar ses cikarmadiniz yada pascali ufak bir hareket icin gönderilirklerinde nicin sustunuz...eziklerin kovdugu bir adam bu sonucta eger iyi topcu olsaydi kovarlarmiydi inanmiyorum sizlere ya ...elin brezilyasina cok kosuyor formasini terletiyor arad birde bos kaleye gol atiyor diye sahip cikiyorsunuz bizim alt yapimizdan yetisen ve bence nobreden 2 kat fazla kosan formasini terleten ve üstelik teknigi nobreden 100 kat iyi olan serdar özkani yerden yere vuruyorsunuz bumu besiktaslilik....