Dostum tv'den de görsen, gazeteden de okusan aynı haber mutlaka internet sitelerinde yer alır. 1000 tane basketbol sitesi var, elbet biri yazardı öyle birşey olsa. Ayrıca sandığından çok daha fazla bu işlerin içindeyim ben, olsa senden önce ben yazardım bunları emin ol. Öyle birşey yok, zaten Türkiye 3 takımla katılsa Rusya 5 takımla katılır aradaki kalite farkı ortada ama onlar bile 1 takımla katılıyor halen..
Biz eldeki kadroyu koruyup play-off'a gireceğimize bile şüpheyle bakarken bunları düşünmek gereksiz şu an için. ayrıca senin için başarı sadece kupa mı oluyor. Bu takım geçtiğimiz yıllarda lig finali oynadı. Geçen sene ligi lider bitirdi, Avrupa'da rekor kırarak birinci oldu ve çeyrek finale kaldı. Bunların hiçbiri nasıl başarı sayılmıyor? Gerçek taraftar her zaman takımının yanındadır buna emin ol, bunu Fenerbahçe maçında da göreceğiz, yine salonda yerini alacak taraftarımız herkese inat. Yeniliriz veya yeneriz hiç farketmez, Beşiktaş armasının olduğu her yerde sonuna kadar mücadelemiz her zaman sürer bunu bil..
__________________ |