Alıntı:
ferres´isimli üyeden Alıntı
son yillarda ben cok futbolcu gördüm canini disine takan rakibe tokat atan yan hakkeme satilmissin sen diyebilen futbolcularimzda geldi ve ben inaniyorumki bu oyuncular bos mukaveleye bile imza atarlardi ama para icin ya satildilar yada baska nedenlerden dolayi takimdan uzaklastirildilar onlara niye sahip cikmadinizda elin ezigine bukadar sahip cikiyorsunuz sizleri anlamak cok zor ...ilhani,nihati 5 kurus icin sattiklarinda neden bukadar ses cikarmadiniz yada pascali ufak bir hareket icin gönderilirklerinde nicin sustunuz...eziklerin kovdugu bir adam bu sonucta eger iyi topcu olsaydi kovarlarmiydi inanmiyorum sizlere ya ...elin brezilyasina cok kosuyor formasini terletiyor arad birde bos kaleye gol atiyor diye sahip cikiyorsunuz bizim alt yapimizdan yetisen ve bence nobreden 2 kat fazla kosan formasini terleten ve üstelik teknigi nobreden 100 kat iyi olan serdar özkani yerden yere vuruyorsunuz bumu besiktaslilik.... |
hala elin eziği bakışı varsa zaten konuşmanın faydası yok bu büyük önyargıyla, o ezik dediğiniz adam eziklere gol atmamış mıydı ben mi yanlış hatırlıyorum

hala ne eziği bu. ilhan ı nihat ı pascal ı savunmadığımızı kim söyledi ya konudan konuya atlamanın lüzumu yok biz bu takım için canını dişine katan herkesi savunduk yeri geldi baki yi bile savunduk bırakın ilhan ı falan yani

Ezikler o adamı kovdu da noldu sanki gelen kezman ve guiza dan sonra nobre yi gönderdiklerine ne kadar pişman olduklarına da eminim o adam onların şampiyonluğundaki en kilit oyunculardan biriydi ne kötüsü ya

ezikleri bilmiyormuş gibi konuşmayalım onlar takımı için faydalı oyuncudan çok markası piyasası olan oyuncuyu sever öle bi taraftar profili yok onların en önemli oyuncuları tuncay aurelio gider yerlerine 15 milyon euroluk adamlar gelir keserler seslerini asla bizim gibi senelerce pascal ilhan die bağırmazlar onun için bu bakış açısı yanlıştır. Serdar özkan ın da başarılı olmasını en çok isteyenlerden biriyim daha altyapıda parlmaya başladığı zamanlar kiralık gittiği zamanlar serdar a olan büyük inancımı üstüne basa basa belirtmiştim. Ama serdar formanın ağırlığını henüz taşıyamıyor. Nobre profesyonellik boyutuna ulaşmış bir oyuncu zor maçların üstesinden gelebiliyor ama serdar hala çok acemice oynuyor yeteneğini doğru kullanamıyor. Kendini daha da geliştirmesi lazım bu takımda oynamak için bun kadar form tutmuş bir forvetimiz varken ne diye geçen sezon şöleydi böleydi yorumları yapılıyor. Adam kendine geldi işte daha ne istiyorsunuz. Geçmiş mi önemli şimdi yaptıkları mı. O paraların da öle hemen verilmeyeceğini biliyorsunuz nobre de zaten avrupada hiç bi takımda bu kadar para alamayacağını biliyor orta yol buluncaktır merak etmeyin