Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-02-2009, 00:12   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
barnabeu 'da şok

Real Madrid: Iker Casillas, Sergio Ramos, Pepe, Fabio Cannavaro, Marcelo (Dk. 45 Guti), Gago, Arjen Robben, Gabriel Heinze, Diarra, Higuain, Raul

Liverpool: Reina, Carragher, Skrtel, Arbeloa, Riera (Dk. 88 Gerrard), Aurelio, Xabi Alonso, Benayoun, Kuyt (Dk. 90+2 Lucas), Mascherano, Torres (Dk. 62 Babel),

Gol:Dk. 82 Benayoun

Sarı kartlar: Dk. 47 Cannavaro, Dk 56 Torres, Dk. 67 Mascherano, Dk 83 Riera, Dk. 87 Gago

Şampiyonlar Ligi'nde 2. tur ilk maçında Real Madrid Santiago Bernabeu'da Liverpool'u konuk etti.
Roberto Rosetti'nin yönettiği karşılaşmaya Real Madrid istekli başlarken, Liverpool hızlı ataklarla gol bulma düşüncesindeydi. Golsüz sonra eren ilk yarıda Real, daha çok topa sahip olan taraf olurken iki takım da önemli gol pozisyonu bulamadı. İkinci yarı ise daha dengeli bir oyun sergilendi ve konuk ekip Benayoun ile bulduğu golle İngiltere'ye büyük bir avantajla döndü.

::MAÇTAN DAKİKALAR::
20 dakikada sağ çaprazdan ceza sahasına giren Torres'in sert vuruşunda Casillas gole izin vermedi..

30 Robben'in sağ köşeden ceza sahasına ortaladığı kornerde Ramos'un kafa vuruşunda kaleciden seken topu Higuaín ağlarta gönderdi ancak pozisyon için ofsayt bayrağı kalktı.

34 Sağ kanattan gelişen Liverpoll atağında ceza sahasına yapılan ortada defansın uzaklaştıramadığı topa sağ çaprazda Benayoun voleyi vurdu.. Top Casillas'ın kontrolünde auta çıktı.

37 Marcelo ceza sahası dışından yerden sert vurdu, top yandan auta çıktı.

44 Sağ köşeden Robben'in kullandığı kornerde Riera'nın ters vuruşunu Reina kontrol etti.

45 Orta alanda rakibinden topu kapan Alonso, yarım dairenin kendi yarı alanında olan bölümünden Casillas'ın önde olduğunu gördü ve vurdu.. Casillas son anda topu kornere çeldi.

49 Kuyt'un sağdan ortasında Pepe'nin kafayla karşıladığı topa Alonso ceza yayı içinden sol ayağıyla gelişine vurdu, top yandan auta çıktı.

53 Sağ kanattan çalımlarla içeri giren Robben'in vuruşu yan ağlarda kaldı.

63 Sağ kanattan içeri dalan Higuain'in çizgiden içeri çevirmek istediği top yan ağlarda kaldı.

71 Robben orta alandan aldığı topla hızla ilerledi ve ceza sahasına girmeden çok sert vurdu, Reina son anda topu kornere çeldi.

82 Liverpool golü buldu. Sağ kanattan Aurelio'nun ceza sahasına ortaladığı serbest vuruşta iyi yükselen Benayoun, konuk ekibi öne geçirdi.

Karşılaşma Liverpool'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla