Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-02-2009, 11:49   #1
RamesooN
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı
 
RamesooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Nobre’ye İlginç Çağrı

Beşiktaş’ta üç sarı kartlı Brezilyalı yıldızın, 25. haftadaki Sivasspor maçında takımı yalnız bırakmaması için İstanbul BB önünde kart görüp, cezadan kurtulması istendi.

Son haftalarda topladığı puanlarla zirve yarışında iddialı konuma gelen Beşiktaş'ta şampiyonluğa ulaşmak için bütün tedbirler alınmaya başlandı!..
25. haftada deplasmanda oynayacağı Sivas karşılaşmasına kadar kayıp vermek istemeyen ve bu maça tam kadro çıkmayı planlayan Siyah-Beyazlılar'da, 3 sarı kartlı Nobre'nin sarı kart görmesi istendi.
YARIN KART GÖRMESİ GEREK
Brezilyalı yıldız, yarın akşam İnönü Stadı'nda oynanacak olan İstanbul BŞ karşılaşmasının son bölümlerinde sarı kart görürürse cezalı duruma düşerek Hacettepe deplasmanında takımdaki yerini alamayacak. Böylece G.Birliği maçında 4'üncü sarı kartı görüp Sivas deplasmanında oynamama riskinden kurtulacak.
ÜÇ OYUNCU DAHA SINIRDA
Kartal'da Nobre'nin yanı sıra İbrahim Üzülmez, Cisse ve Serdar Özkan'ın 3'er sarı kartı bulunuyor. Bu oyuncular da bu hafta değil de, G.Birliği maçında sarı kart görürse Sivas'ta forma giyemeyecek. Bu arada geçen hafta kart görüp cezalı duruma düşen Rüştü yarın kadroda yer almayacak.
RamesooN Ofline   Alıntı ile Cevapla