Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-02-2009, 23:18   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
jubile maçımı bundyokorda yapabilirim

Bunyodkor'un Brezilyalı eski teknik direktörü Arthur Zico'nun takımdan ayrılmasının ardından takımın başına getirilen Özbek çalıştırıcı Amet Memet'in yanında danışman antrenör görevini de üstlenen Rivaldo, düzenlenen bir basın toplantısında, zamanı gelince futbolu bırakacağını belirterek, belki de jübile maçını Taşkent'te yapabileceğini kaydetti.

Rivaldo, ''Jübile maçımı Taşkent'te yapacak olursam, umut ediyorum davetiye gönderdiğim futbolcular 'hayır' demeden Taşkent'e gelecek'' diye konuştu.

Geçen sezon arasında Bunyodkor'a katılan Rivaldo, bu dönem içerisinde 11 maça çıktığını anımsatarak, bu maçlarda Özbekistan Yüksek Ligi seviyesinin düşündüğünden daha yüksek olduğunu gördüğünü belirtti.

Bunyodkor kulübünde top koşturmanın yanı sıra, bu sezon itibarıyla danışman antrenör görevini de üstelenen Rivaldo, uzun yıllar boyunca biriktirdiği futbol birikimleri ve deneyimlerini Bunyodkor'un başarısı için sarfedeceğini ifade ederek, ''Gücümün yüzde 70'ini sahada futbolcu olarak, yüzde 30'unu da antrenör olarak sarfedeceğim'' şeklinde konuştu.

Bu arada, yeni sezonda Bunyodkor ile 3 yıllık kontrat imzalayan Brezilyalı futbolcular Victor Bruno ve Edson Ramos da, kendilerinin Bunyodkor'a gelmesinde Rivaldo'nun etkili olduğunu ifade ederek, Rivaldo ve Zico'nun bir ara çalıştırdığı Bunyodkor kulübünün artık Brezilya'da herkes tarafından iyi bilindiğini kaydetti.

Geçen yılın ağustos ayında Yunanistan'ın AEK kulübünden Bunyodkor'a transfer olarak 1 yıllık kontrat imzalayan Rivaldo, daha sonra kulüp ile olan kontratını 2012 yılına kadar uzatmıştı.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla