Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-02-2009, 23:42   #42
FANATİK KARTAL1903
fanatik kartal

FANATİK KARTAL1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kimse oynanan futbola mazeret bulmasın..İbb nin Beşiktaş'a karşı ne kadar hırslı oynadığını bilmeyen yok, giderler onlar ancak gs'ye maç satarlar.Geçen hafta sahasında Ankaragücü'ne nasıl maç sattıklarını herkes gördü, bu İbb kadar satılmış bir takım görmedim hayatımda, maç boyunca İbb takımına sövmeden duramadım.Trabzon maçında mükemmel oynarken, berabere kaldığımızda burada bazılarınız önemli olan sonuç diyordu ama.Bende bundan sonra oynanan futbola değil skora bakacam.İstersek maçı tek pozisyonla kazanalımda razıyım.Zaten İbb'yi geçtik ya gerisi kolay.Hakan Arıkan'a laf söyleyen taraftar küfür etmediyse haklıdır.Attığı tüm toplar kısa düştü, hele şu topları tutmasını bir türlü öğrenemedi.Liverpool maçında da onun yüzünden 8 yemiştik, kimse bana demesin o zaman tüm takım kötüydü diye.Atılan her şutu rakibin önüne sektiriyor.Rüştü'nün seviyesine ulaşabilmesi için 40 fırın ekmek yemesi lazım.Haftaya Hacettepe'yi rahat deviririz, bu hafta sonu muhtemelen ts puan kaybeder,2. lik koltuğumuzu koruruz.Böyle zamanlarda iyi futboldan çok sonuç önemlidir.En çokta bu ş.siz İbb köpeklerini ezdiğimize sevindim.Şampiyonluk geliyor.
FANATİK KARTAL1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla