Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-02-2009, 23:53   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
''Kaybetmekten fazla üzüldüm!''

''Kaybetmekten fazla üzüldüm!''


Beşiktaş İnönü Stadı'nda siyah beyazlı taraftarların İstanbul Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Abdullah Avcı'ya yönelttiği sert tepki maç sonunda genç teknik adamdan tepki gördü! Bu tezahüratlara maçı kaybetmekten daha çok üzüldüğünü belirten Avcı, "Ben bunu hak etmiyorum" dedi..


Bugün oyunun genel yapısıyla 22. haftanın açılış maçında burada tribünde yer alan ve televizyon başındakilere iyi bir maç izlettik. Pozisyon vermedik rakibe ve ilk yarıda 3-4 pozisyon bulduk. Beşiktaş’ın nasıl oynayacağını biliyorduk. Daha çok yüksek toplarla önde vücudunu iyi kullanan ve bizi ceza alanda bırakan, daha sonra gerçek olmayan toplarla duran toplarla pozisyon bulacaklardı. Ama biz ilk yarıda buna iyi cevap verdik. Ama biz yaslanmayan, oynamaya çalışan bir ekip olduk. Tello’nun 60’daki pozisyonuna kadar da rakibe pozisyon vermedik. Sonra duran toplara döküldü iş. Böyle kaybetmemiz lazım.. Ama İnönü atmosferi çok iyi. Buraya gelen takımların işi çok zor.. Biz iyi mücadele ettik.. Bu oyunun karşılığını puan olarak alamadık ama futbol olarak aldık. Oyun böyle sonuçlandı ama oyuncularımı kutladım.. Bu işin başka bir tarafı..”

“İşin bir diğer tarafı ise, ben bir Türk antrenörüyüm.. Ben Türk futboluna hizmet ediyorum.. Ben milli takımlarda görev aldım. Beşiktaş taraftarının bu şekilde davranması beni maçı kaybetmekten daha çok üzmüştür.. Bunun üzüntüsünü yaşıyorum şuan.. Ben bunları hak etmiyorum. Bu konuşulanların, bu tezahüratların doğru olmadığını düşünüyorum. Maçı kaybettim buna üzüldüm ama bu tezahüratlar beni daha çok üzdü.. Beşiktaş takımını tebrik ediyorum, biz iyi bir takımız, daha iyi işler yapacağız..”
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla