Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-02-2009, 01:55   #14
once_biz_vardik1903
gurbetci kartal

once_biz_vardik1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

rezil olduk resmen ilk yari adamlar oynadi kardesim neyi kabul edemiyorsunuz anlamiyorum adam vurup indiriyorsa sende yapacaksin kazanan takim bozulmaz kardesim futbolun ilk kuralidir bu cisse olmayinca gordunuz orta sahanin halini tek adam yetmiyor artik oraya bunu bizim taraftarimiz ve ozellikle geri kalmis yazarlarimiz ne zaman anlayipta su takimda israrla cisseyi karalamaktan vaz gececekler cok merak etmeye basladim besiktasin takimi son 2 haftanin takimidir bu degil orta sahada mucadele eden adamlara ihtiyaci var bu takimin belediye resmen yuruyerek gecti orta sahayi allahtan ernst varda biraz kapatmaya calisti ama oda yetmedi tabi yne diyorum oraya tek basina kimi koyarsan koy yetmez istersen gattusoyu koy olmaz kardesim orda 2. adam muhakkak olmali ayrica delgado madem yeterince formda degildi neden direk 11 basladi onuda anlamadim herzaman diyorum denizliye hic guvencim yok ayrica hoca falanda degil inanmiyorum iyi hoca olduguna bu takimi yaparsa sampiyon futbolcularimiz yapacak mac 2 1 dakika 85 olmus rakip orta sahada hayvan gibi savas veriyor gol atmak icin bizim denizli efendi tek savasan orta sahamiz ernsti alip yusufu koyuyor inanmak mumkun degil bunu anlayan varsa gelsin beri bu ne sacmaliktir kardesim ya yorulduysa eger ernst onun icin cikariyorsan cisseyi al uguru al serdar kurtulusu al oraya ama yerinin adamini al kardesim dalgami geciyor nedir