Alıntı:
dogan_cordoba´isimli üyeden Alıntı
tmm mac içerisinde boyle bir hareketin Hakan Arıkan'a yapılmasını uygun bulmuyorum..Traftarların gerçekten yaptıkları utanç verici bir hareket..Maçı tv'den izledim ama ben Hakan'ın müthiş derecede iyi oynadığına katılmıyorum çünkü kalecilerin en önemli özelliği oyunu kurma becerilerinin yüksek olmasıdır fakat Hakan'da ne yazık ki bu ozellik pek yok..Son dönemlerde sanırım iyi idman yapmıyor..
Kaç degaji acaba direk oyuncularımıza gitti..?Kaç defa kendisine verilen geri pasları olumlu kullandı?Ya da kaç topu sekiTaraftarda şöyle bir psikoloji var Hakan'ın bugüne kadar hep akılda kalan kötü maçları olmasından oturu hep ''Aman Hakan'' durumu var taraftarda..O acıdan ben hakana yapılan durumu yanlış ama tepkinin verilmesi gerektiğini düşünüyorumm..Çünkü yedek kaleci de olsan her zaman oynayacakmiş gibi hazır olmalısın yanılıyormuyum?? |
Hakan ne yapsın yaw? Geri pası geliyor, 2 tane Belediyeli prese geliyor aynı zamanda; ordan Hakan'ın asist yapmasını mı bekleyelim yani?..Iskalamadığına şükredin yaw..Topu alan Hakan'a yolluyor..Rüştü'ye yolluyor..Bir gün yanacak başımız..Özellikle Yusuf, Tello, Gökhan çok yapıyor bunu..Kaleciler neyapsın yani?
Degajlara gelirsek; biz Cordobaya alıştığımz için tabi normaldir Hakan'ınkileri beğenmememiz..Ama şu ligde degaj ile oyun kuran kaleci mi var sanki? Hakan'ınkiler de okadar kötü değildi bence..Özellikle ilk yarı Ekrem ve Nobreye nokta atışlar yaptı..