Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-08-2006, 11:28   #40
onurozgen
Banned
 
onurozgen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sergen : "Delgado 10 Numara."

Delgado 10 numara



Siyah beyazlıların eski yıldızı, G.Saray maçında izlediği Arjantinli’yi çok beğendiğini belirtip, "Benim gözümde 10 numara top oynadı. Böyle oynamaya devam ederse tüm Avrupa’yı peşinde koşturur" dedi.


Süper Kupa maçından hemen sonra Frankfurt’ta Beşiktaşlılar’ın kutlama yaptığı restorana koştum. Kulüp başkanı Yıldırım Demirören ve eşi Revna Demirören, yönetim kuruluüyeleri ile birlikte şampiyonluk yemeği yiyordu. Restorana adımımı atar atmaz tüm siyah beyazlıların, "İsmail, gördün mü Delgado’yu..? Şimdi Ülker’in çikolataları ne olacak?" nidalarıyla karşılaştım. 0-0 biten Le Mans maçından sonra Arjantinli oyuncuyu eleştiren, "Delgado’yu geri verin" başlıklı yazıma atıfta bulunuyorlardı. Belli ki, o yazıda kullandığım, "Delgado’yu Ülker’e geri verip ürün karşılığı takas edin" ifadesi hepsine çok dokunmuştu... Ancak, Arjantinli’nin Galatasaray maçındaki performansı hepsinin keyfini yerine getirmişti. Restoranda espriler ve kahkahalar gırla gidiyordu.

Sergen ne diyor?

Beşiktaşlı yöneticilerin en çok merak ettiği konu Sergen Yalçın’ın, halefi Matias Delgado hakkında ne düşündüğü idi. Israrla, "Sor bakayım, o ne diyor?" diyerek aramamı istiyorlardı. Ben de dayanamayıp Sergen’i cep telefonundan aradım ve soruları bir bir sıraladım... Restorandakilerin megafondan dinlediği konuşma aynen şöyle gerçekleşti:

- İmparator, iyi akşamlar.

- Sağol.

- Beşiktaş-Galatasaray maçını seyrettin mi?

- Beşiktaş’ın maçlarını kaçırır mıyım hiç.

- Takımı nasıl buldun?

- Genç ve dinamik bir ekip oluşmuş. Ama sabretmek gerek.

- Gözlerim seni aradı. Delgado beklediğim gibi oynamadı.

- Şaka yapıyorsun galiba. Sen futboldan ve teknikten anlarsın. Delgado Türkiye’ye gelen en teknik yabancı oyunculardan biri. Benim gözümde 10 numara top oynadı.

- Bu sözlerinde samimi misin? Gerçekten Delgado’yu nasıl buldun?

Kalbim Beşiktaş’la

- Bende yanlış olmaz.. İyiyse iyi... Delgado, iddia ediyorum bu performansını sürdürürse Avrupa kulüplerini peşinde koşturur. Daha yaşı çok genç. Taraftarlar bu yıldıza sahip çıksın. Nobre de iyi ama beslenmesi gerek. Başkanım Yıldırım Demirören ve yönetici ağabeylerimi de benim yerime kutla. Kalbimin her zaman Beşiktaş’ın başarısı için atttığını unutmasınlar.

İşte bu sözler başkan Yıldırım Demirören ve yöneticilerin neşesini bir kat daha artırdı. Özellikle de ikinci başkan Murat Aksu’nun. Zira Delgado’nun Beşiktaş’a kazandırılmasında en büyük pay ona aitti. Aksu, isabetli bir iş yapmanın mutluluğunu yaşıyordu. Gecenin flaş sözleri yönetim kurulu üyeleri Erhan Kamışlı ve Süleyman Eren’den geldi...

"Göreceksiniz, Delgado Fenerbahçeli Alex’ten bile iyi olacak."
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]

"İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..."

Deniz GEZMİŞ
onurozgen Ofline