Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-03-2009, 01:03   #29
dartheagle

dartheagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Gokhan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
tamam ıste bızım de yazdıklarımız cok mantıksız gelmesın sana futbolcunun rahatlıgı ıcın yazdık futbolcu altılı ganyan oynayamaz mı burda abartılı bı durum goremıyorum ben. abartının da kelıme anlamını yazarsan daha bı mutlu da olucam
valla başlığı baştan okursan zil surna sarhoş idmana çıkarlar nargile de içsinler bari falan tarzı yorumları görürsün bunlar abartı değil de ne yani ?? altılı oynamakla ne alakası var bu durumun futbolcuların içine ukte mi etmiş biz nie altılı oynayamıyoruz die birden bira içmek serbest olunca hurraaa hadi alalım ganyan bültenlerini girişelim altılıya özgürlüük falan mı dicekler denizli eminim futbolcularıyla bu durumu görüşüp bu kararı almıştır zaten, belirli istekler doğrultusunda haydeee şampiyonluğaa die kadeh tokuşturcak değiller her idmanda. Sadece kamp zamanları olacak bişey bu. Hatta birayı da denizli dağıtacaktır zaten tek bardak şartı koyup oraya biraver koycak hali yok gelir o da bir bardak içer topçularıyla sonra durumu bitirir. İdman sahasına bar koyulcak gibi bi hava oluştu ya :S

son olarak tabii ki altılı oynar ama konunun bunla alakası yok kısaca belirtmek istediğim bu başka yerlere çekmeyelim diyorum yani

Konu dartheagle tarafından (02-03-2009 Saat 01:05 ) değiştirilmiştir..
dartheagle Ofline   Alıntı ile Cevapla