Haddini bil Beşiktaş düşmanı Ömer!!! | | Ömer Üründül objektif ayaklarına yatar ama Beşiktaş düşmanlarının en önde gelenlerindendir..Dün akşam ki programı iyi ki seyretmemişim.Bu Ömer Üründül'e dikkat edin her yorumunda Beşiktaş'ı kötüler, iyi oynasak bile illa bir şeyler bulur.Demek bu maçta da hakem yüzünden kazandığımızı ima etmiş aklınca öyle mi.Ulan Ömer sen değilmisin geçen sezon 15 puanımızın hakemler tarafından gasp edilmesine rağmen Beşiktaş kendi futboluna baksın diyen.Madem attığımız gol ofsayt, o zaman Nobre'nin sayılmayan golüne ne diyeceksin, yine bu maçın ilk yarısında Bobo kaleci ile karşı karşıya %100 gollük pozisyonda ofsayt olmamasına rağmen kesilen pozisyonumuza ne diyeceksin, Bebbe'nin Toraman'a uçan tekmesine ne diyeceksin.
Bu Ömer Üründül denen objektif görünümlü (ama asla objektif olmayan) Beşiktaş düşmanı yazar bozuntusu ezikbahçe'linin tekidir.Ben yorumlarını 3-4 senedir Stadyumda dinliyordum ama bir kez bile Beşiktaş'ı övdüğünü görmedim.Şimdi şampiyonluk potasına girdik ya, Beşiktaş'ı nasıl şampiyonluktan koparırız diye kafalarında bin tilki dolaşıyor.Hakemleri etkilemeye çalışıyorlar.Ama onlara inat şampiyon olacaz bu sene..
Şampiyon olduğumuz zaman Ömer Üründül'ün ve tüm Beşiktaş düşmanlarının yüz ifadesini çok merak ediyorum...! |