Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-03-2009, 19:56   #104
İbodaca

İbodaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kişilik konusunda bilmedikleri var büyük çoğunluğun.. Herkes Sagopa'yı yazdığı sözlerle değerlendiriyor..Ama gelin görün ki; öyle değil işler..Millet Sagopa diyo başka bişey demiyor.. Müziği, rapi itibaryle taktire layık gerçekten ama ordan yola çıkarak da karakter analizi yapılmaz bence..

Bugüne kadar Sagopa Kajmer ile çalışmış kaç rapçi şuan onun hakkında olumlu konuşuyor acaba? Ceza olsun, Fuat olsun, Sahtiyan, Mozz, Sitem veya Raffine olsun..Bunların hiç biri Sagopa'nın lehine açıklamalar yapmıyor..Kaldı ki bu saydıklarım T.Rap'in atardamarları yani..Ya da şöyle bir şey var..Son zamanlarda ünlenen Da Poet, Karaçalı, Saian gibi isimler teklif geldiği halde neden Sagopayla çalışmak istemiyorlar? Bir düşünün derim..Sagopa yazdığı lirikler gibi mütiş bir insan mı? Alim, şair, ulema diyolar onun için.. Doğrudur ama ben karakter değerlendirmesinin yapılmasını yanlış buluyorum..Bilmediğiniz çok şey var zira..

" Sabahtan akşama kadar PC başında ot içerdi " diyen bi eleman var mesela Sagopa için.. Bunu söyleyen insan da boş biri değil hani..

Ceza'nın karakterine gelnce.. Nerden vardınız acaba onun " karaktersiz bir insan olduğu " kanaatine çok merak ediyorum.. Adam çıktığı her programda alçakgönüllüğünü, yardımseverliğini, T.rapi geliştirmek istemesi çabasını, kültürünü, ismi gibi Bilginliğini gösterdi yani..Takip etmiyorsunuz..İzlemiyosunuz..Adamı karaktersiz ilan ediyosunuz..Saçmalığın daniskası..

Başlığın ismi şu şekilde değiştirilsin ozaman..Daha iyi olur bence.. Karakterine göre değerlendirme yapıyosak yani..

Koskoca KadıKöy Acili yıllardır bir arada, ayakta tutan Ceza mı?

Mira'ya her gelenle kavga edip, küfür ederek yollayan Sagopa mı ?

İyi forumlar..
İbodaca Ofline   Alıntı ile Cevapla