Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-03-2009, 09:28   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
deplasman kaçırmıyor

Derneklerle randevu
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, artık klasikleşmiş bir tavrını dün de tekrarladı... İnönü’de kendisine gösterilecek tepkilerden çekinen ve 3 aylık müsabakalardan men cezasını gerekçe göstererek karşılaşmalara gitmeyen Siyah-Beyazlılar’ın patronu, deplasman maçlarına olan ilgisini ise sürdürdü. Maçı özel locada izleyen Demirören’in bugün dernek yöneticileriyle bir araya geleceği bildirildi.
Özer’in yerine Bilal
Ankaraspor’da teknik heyet Beşiktaş maçı öncesinde kelimenin tam anlamıyla kaleci seferberliği ilan etti. Tarak kemiği kırılan ve sezonu kapatan Özer’in boşluğunu doldurmak için Bilal’i kullanan Aykut Kocaman, Senecky ve Ramazan’ın yokluğunda ilk 11’de Evren’i kullanırken, onun yedeği olarak altyapıdan Kürşat’ı değerlendirdi. Kocaman ve kurmaylarının her iki isimle de yakından ilgilendiği vurgulandı.
Kartal kupa zengini
Fortis Türkiye Kupası’nda yarı final müsabakaları, takımlar için oldukça önemli bir gelir kaynağı... Şu ana kadarki tüm maçlarını kazanarak 1.5 milyon dolara yakın bir kazanımla en yüksek primi kasasına koyan Beşiktaş, dün de galibiyetin karşılığında 200 bin dolar elde etti. Fortis Türkiye Kupası’nda yarı finale çıkarken Ankaraspor ve Beşiktaş 100’er bin dolar katılım payı almıştı.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla