Konu: tur garanti
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-03-2009, 09:35   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
tur garanti

Ankaraspor, kepenkleri kapatmış gibiydi. Deplasmanda alınan 3-1'lik galibiyet, tur için siyah-beyazlı ekibe yeter.


* Beşiktaş, Ankaraspor'u 3-1 yenerek büyük avantaj yakaladı. Artık finali garantiledi diyebilir miyiz?
Beşiktaş, için final hayırlı olsun. Ankaraspor, resmen kepenkleri kapatmış gibi. Tabii bunda Özer Hurmacı ve kaleci Senecky'nin de kadroda olmamasının payı vardır. Ancak sahadaki diğer Ankarasporlular, resmen bu maça angarya gözüyle Click the image to open in full size.bakıyorlar gibiydi. Beşiktaş adına çok rahat bir maç oldu. Bu görüntüsüyle Ankaraspor'un, İstanbul'daki rövanş maçında siyah-beyazlılar'a zorluk çıkaracağını sanmıyorum.

ÜZÜLMEZ ÇOK İYİYDİ

* Maçın hakemi Selçuk Dereli'nin verdiği penaltı kararı doğru muydu peki?
Dereli'nin Beşiktaş aleyhine çaldığı penaltıyı normal karşılamak lazım. İbrahim Üzülmez, o pozisyonda kolundan çekti. Hakem de yardımcısına uymak zorundaydı. Ama böylesine tansiyonu düşük ve kolay bir maçta hakemin tartışılması bile üzücü. En beğendiğiniz oyuncu kimdi? İbrahim Üzülmez, son maçta olduğu gibi inanılmaz oynadı. Bana göre Beşiktaş için en büyük kazanç odur.

FRİKİK SORUNU BİTMEDİ
* Son maçta Beşiktaş'ın frikiklerdeki eksikliği konusuna temas etmiştiniz. Dün Beşiktaş'ın bu yöndeki eksikliği bir kez daha göze çarptı. Bu nasıl aşılabilir?
Evet, yine aynı problemle karşı karşıya kaldı. Orta saha oyuncularının daha fazla inisiyatif kullanıp, rakibi zorlaması lazım. Ama Tello, Delgado ve oynadığı zaman Serdar bunu denemiyor. Dün Beşiktaş'taki en önemli eksiklik, ebat olarak küçük olan sahada kanatları fazla etkili kullanamamasıydı. Oyun çok ortalara sıkıştı diyebiliriz.

BOBO YİNE ETKİSİZDİ
* Beşiktaş'ın çok agresif bir oyun ortaya koyduğunu söyleyemeyiz. Trabzon maçından sonra bu yönde bir eksiklik göze çarpıyor. Ne yapılabilir?
Bir kere dün gece şunu bir kez daha gördük. Bobo, sonradan oyuna girdiğinde daha faydalı olabilecek yapıda bir oyuncu. Hem Nobre'nin oyun alanını kapatıyor, hem de geriden gelen oyunculara alan yaratamıyor. Bobo'nun Serdar Özkan gibi, sonradan oyuna girdiği maçlarda daha takıma daha faydalı olacağını düşünüyorum.

HOLOSKO OYNAMALI
* Yerine Holosko oynasa daha iyi olur diye düşünüyorsunuz yani?
Evet... Ben en başından beri Holosko'nun oynamasının daha faydalı olacağını düşünüyorum. Holosko, driplingi olan bir oyuncu. Delgado, Tello, Yusuf gibi araya top atabilen yetenekli isimlerin oynadığı bir takımda güzel işler yapabilecek bir futbolcu. Dün gece attığı gol inanılmazdı. 1. kalite gol diyebiliriz. Mustafa Denizli'nin ilerleyen maçlarda ilk 11'de Holosko'ya şans vermesi daha faydalı olacaktır.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla