Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-03-2009, 17:26   #1
aяda
saLLa
 
aяda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon10 bombayı patlatıyorum :D:D

artık ezikler öle bi hale gelmişki kendi teknik direktörleri bile ''bu takımdan umut yok'' diebiliyo kestanenin çöktüğü andır bu

Click the image to open in full size.


Aragones: Bu takım için umut yok!

Balçiçek Pamir'in HaberTürk Gazetesi'ndeki köşesine taşıdığı yazıda, Aragones'in kendisine "Fenerbahçe için umut yok" dediğini iddia etti.

"Aragones'e rastladım bin pişman oldum"
Gençlerbirliği maçından hemen sonra bütün takımla Esenboğa'da karşılaştım....

.....Ne yalan söyleyeyim Aragones'i ilk gördüğümde alanda votkalıyordum sinir bozukluğundan. Yine de sıkı bir Fenerli olarak, her ne kadar yenilmiş olsak bile insanın yüzü gülüyor, sarı lacivert formaları görünce. Öyle bir ruh halindeyim Aragones'e gülümsediğimde.

Öncelikle şunu söylemek isterim, adam kesinlikle bir dede! Yaş falan değil ana sorun. Bence ruhu dede. Davranışları, konuşması, sürekli uyuması, mimikleri. Yolculuğun sonunda, uçaktan çıkarken göz göze geldik. Mecburen "Merhaba!" dedim. "Ben iyi bir Fenerbahçe taraftarıyım!" Aragones "Fenerybaşhe ya da Feneybaşe" gibi bir şey söyledi ve yüzünü buruşturdu. Önce şaka yapıyor zannettim. Baktım başını "Olmuyor" der gibi iki yana sallıyor. Sinirim bozuldu. Üzerine gittim. "Nasıl yani?" diye sordum, "Fenerbahçe için umut yok mu diyorsunuz, ne demek bu yüz ifadesi?" Aragones yüzüme baktıi yine acayip bir Fenerbahçe deyişiyle "Umut yok" sözümü tekrarladı. Feneybaşe, no hope!!!
__________________
AяdaAydemir..*


Siyahı yaşıyor, beyazı arıyoruz..

Konu aяda tarafından (04-03-2009 Saat 17:52 ) değiştirilmiştir..
aяda Ofline   Alıntı ile Cevapla