Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-03-2009, 10:11   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
milano'nun kabusu sampdoria

Hafta sonunda Luigi Ferraris Stadı'nda ağırladığı Milan'ı golcüleri Cassano ve Pazzini ile deviren Sampdoria, Serie A'da liderlik koltuğunda oturan Inter'i İtalya Kupası yarı final ilk maçında konuk etti.

Ev sahibi Sampdoria sahaya; Castellazzi, Padalino, Campagnaro, Gastaldello, Raggi, Pieri Sammarco, Palombo, Franceschini, Cassano, Pazzini 11'i ile çıktı.

Konuk Inter'de ise Zlatan İbrahimovic'in yer alamdığı 11; Toldo, Zanetti, Cordoba, Materazzi, Rivas Nelson, Maxwell, Vieira, Muntari, Mancini, Balotelli ve Adriano'dan oluştu.

Milan karşısında olduğu gibi maçın ilk golüne imza atan isim Antonio Cassano oldu. 9. dakikada sahneye çıkan yıldız futbolcu skoru 1-0'ta taşıdı.

İlk yarım saat geride kaldığında bu kez de bir başka golcü Giampaolo Pazzini golünü attı ve Sampdoria farkı 2'ye çıkardı. Dakikalar 42'yi gösterdiğinde Pazzini kendisinin 2., takımının 3. golünü Inter filelerine gönderdi ve ev sahibi ekip soyunma odasına 3-0'lık skorla gitti.

3-0'lık skor avantajıyla iknci yarıya başlayan Sampdoria, 59. dakikada kırmızı kart gören Daniele Gastaldello'nun oyundan çıkmasıyla geride kalan dakikaları 10 kişi oynadı.

Gol için bastıran Inter, günün başarılı ismi kaleci Castellazzi'yi geçemedi ve karşılaşma ilk yarıda atılan gollerle Sampdoria'nın 3-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Mücadeleyi 3-0 kazanan Samdoria 21 Nisan'da Inter'in sahasında yapılacak rövanş maçı öncesinde büyük bir avantaj yakaladı ve finale göz kırptı!
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla