Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-03-2009, 16:49   #14
kartalim_

kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
once_biz_vardik1903´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
sen boboyu 7 ile 10 milyona satinca bobodan iyisini sana kaca satacaklar hic dusunmuyonuzmu onur yaw
Abi biz fiyatları çok büyütüyoruz gözümüzde bence...Podolski gibi bir adam bile 10 milyon €'ya falan gitti...Bana göre Dünya'nın en iyi sol beklerinden biri olan Risse geçen sene 5-6 milyon €'ya gitmişti Roma'ya...Biz Ernst'i 3.5 milyon €'ya aldık, hala inanamıyorum...Yani bazı oyuncuların fiyatları şok uçuk ama bazılarınki de o kadar değil...
Mesela seneye şöyle bir şey yapabilsek, Batu Batu diyoruz yaa, Batu'yu koyarız hedef santrafor olarak, yanına da Holo + bir oyuncu alırız Bobo'nun yerine, 4-3-3'ün ileri 3'ünü halletmiş oluruz böylece...Ama bu riske girilir mi bilmiyorum, zor gibi bu yönetim ve hoca anlayışıylan...Veya da Batu'ya güvenmiyorsak, Pantelic diye bir oyuncu var, sözleşmesi de bitiyormuş, yıllık iyi bir miktar verirsin koşa koşa gelir adam, Bobo'dan da kötü bir oyuncu değil bence, hem de bonservise falan para da gitmez, para kalır cepte, onla da iyi bir kanat oyuncusu alınır mesela...Üretirsin bir şeyler, elde para olsun da....