Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-08-2006, 19:39   #7
AloneWolf

AloneWolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
karabudun17´isimli üyeden Alıntı

..kardeş..sen istemesen de o insanlar koyun koyuna yatıyorlar..
en az 10 kez gittim Geliboluya..
hatt en son da bu yıl 18 martta oradaydım..bizim siperlerin ve şehitliklerin hemen yanında onların ki de vardı.. neredeyse içiçe.. belki sizler de bilirsiniz.. bir mehmetçiğin.. yaralı bir anzak askerini.. taşırken ve matarasındaki son suyunu da ona verirken.. o anı anlatan hgeykeli.. ( ki gerçektir bu olay.. )
Türkün asaletini.. düşmanı bile olsa.. savaş sırasında bile.. insanlığını unutmadığını.. ve bu mehmetçiklerin en büyük ve son başbuğu olan Atatürk'ümüzün de söylediği o muhteşem sözleri.. ( ..artık onlar da bizim evlatlarımızdır..)
bunlar ratgele ağızdan çıkmış sözler değil..binlerce yılda oluşmu.. soylu bir kültürün doğal sonuçlarıdır..

Bizler.. elbetteki yurdumuza ar ve namusumuza el uzatan ******** işgalcilere karşı gerekeni yapacaktık ve yaptık da..onların akla gelmez pisliklerine bile göğüs gerdik.. ama yine de insanlığımızı elden bırakmadık.
Kurtuluş savaşında.. ordumuz İzmire girerken.. Ata'mızın ayakları altında bir yunan bayrağı sermişlerdi de.. o ulu kişi.. ınca çekilen eziyetlere.. ve öç duygusuna karşın.. yine de o bayrağı kaldırtmış.. bayrakların.. ulusları temsil ettiğini.. saygı duyulması gerektiğini söylemişti..
orada o bayrağı çiğneyerek geçseydi.. kimse onu eleştiremezdi yinede....çünkü hakkı da vardı..yurdunu işgal edenlerin bayrağıydı sonuçta..
ama o bunu yapmadı..
Atamız.. yalnızca yurdumuzda ve Türk dünyasında değil.. tüm dünyada sayılıp seviliyorsa.. bunun sayısız nedenlerinden biri de bu yüksek gönüllü.... olağanüstü davranış ve sözleridir..
O Ulu atama saygılar..
sonsuz sevgiler..

Işıklar içinde kalsın..!
Durağı uçmağ olsun..!

Bizde bir türk olarak çanakkaleye yeterince gittik,koyun koyuna yatan sadece mehmetcikler , herkesin mezarları ayrı ayrı ,benim bahsettiğim cesetler koyun koyuna olsa dahi ruhları koyun koyuna olamaz.Benim mehmedim peygamberimin dizinin dibinde , işgalciler ise cehennemin dibinde,Mustafa kemal atatürk'ün sözleri sadece semboliktir bunuda ben içime sindiremiyorum.Zafer kazandıktan sonra bu sözleri söylemek kolay ,allah göstermesin savaşı kaybetseydik başımıza neler gelirdi ,namusuma göz diken köpekle ben koyun koyuna yatmak istemem...