Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-03-2009, 11:03   #1
ysn_t
 
ysn_t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üzülmez: Terim'in davetini bekliyorum

Beşiktaş
Üzülmez: Terim'in davetini bekliyorum
Beşiktaş’ın tecrübeli futbolcusu, şampiyonluğun en güçlü adayı olduklarını savunurken, "Kendimi güçlü hissediyorum

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu, şampiyonluğun en güçlü adayı olduklarını savunurken, "Kendimi güçlü hissediyorum. 40 yaşıma kadar oynarım. Fatih Terim'den beni Milli Takıma çağırmasını bekliyorum" dedi.

BEŞİKTAŞ'ın 'deli' lakaplı tecrübeli sol kanat oyuncusu İbrahim Üzülmez, "Türkiye'de oynadığım bölgenin en iyisiyim. Sol kanatta rakibim yok" derken, 6 yıllık şampiyonluk özlemine son vereceklerini ileri sürdü. Siyah beyazlı takımın faal futbolcuları içerisinde, 100. yılında elde edilen şampiyonlukta katkısı bulunan tek isim olan İbrahim Üzülmez, 40 yaşına kadar futbol oynamayı düşündüğünü belirtirken, Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'den de davet beklediğini ifade etti.

Futboluma bakarım

Bu sezon zor günlerde kenetlenerek zirve mücadelesinde var olduklarını, şampiyonluk hedefine mutlaka ulaşacaklarını ifade eden İbrahim Üzülmez, "Takım olarak hiçbir sorumumuz yok. Tek düşüncemiz, yönetimimizin ve taraftarımızın şampiyonluk beklentilerini yerine getirmek" dedi. 5 yıl daha futbol oynamayı planladığını söyleyen İbrahim, şöyle devam etti: "40 yaşıma kadar sahada yer almak istiyorum. Ben yaşıma değil, sahadaki futboluma bakarım. Oynadığım bölge olan sol kanadın en iyisiyim.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'den beni aday kadroya çağırmasını bekliyorum. Beşiktaş'ın sol kanadında sorun yok. Bu bölgede Tello ile uzun süre arkalı önlü oynuyoruz. Mustafa Hocamız, çok yönlü olması nedeniyle onu başka yerlerde de kullandı. Zaman zaman Ekrem ve İbrahim Toraman da sol kanatta görev aldı. Kim oynarsa oynasın formanın hakkını vermesini bildi."

Rakibimiz F.Bahçe

Şampiyonluk yarışında en önemli rakiplerinin F.Bahçe olduğunu savunan Üzülmez, "Sezona iyi başlayamadılar ama çabuk toparlandılar. Yarışta F.Bahçe ile çekişeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Geçtiğimiz iki yılın acısını F.Bahçe'den çıkartacağız" dedi.

İsmail Er
kaynak:kartalhaber.com
__________________
YÖNETİM İSTİFA
ysn_t Ofline   Alıntı ile Cevapla