Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-03-2009, 09:54   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
beşiktaş günlüğü

Click the image to open in full size.

Havutçu jest yaptı
Yardımcı antrenör Tayfur Havutçu, Ankara dönüşünde Siyah-Beyazlı takımı sahibi olduğu Hendek Taytem tesislerinde ağırladı. Tesisleri çok beğendiğini belirten futbolcular, “Hoca ipini sağlam kazığa bağlamış” diyerek Havutçu’ya takıldılar. Futbolculuk döneminde bu yatırımı yaptığını belirten Tayfur, “Türkiye’nin en lezzetli et ürünü burada” dedi. TEM yolunun her iki yanında bulunan tesislerde alışveriş merkezi açılacağı öğrenildi.
Takıma bir gün izin
Hacettepe’yi yenerek haftayı 3 puanla kapayan Beşiktaş, dünü dinlenerek geçirdi. Ankara’dan geç saatlerde İstanbul’a gelen siyah-beyazlı futbolculara, teknik direktör Mustafa Denizli bugün izin verdi. Siyah-Beyazlılar, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına bugün başlayacak. Sabah saatlerinde Ümraniye’de toplanacak olan futbolcular, saat 11.00’de haftanın ilk antrenmanını yapacak.
‘Her maçta azimli olacağız’
Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, Hacettepe karşısında aldıkları 3 puanın memnun edici olduğunu, ancak seyircileri mutlu edecek bir futbol oynamadıklarını söyledi. Erdoğan, “Hacettepe maçına iyi başladık. Ancak daha sonra hakimiyeti elimizde tutamadık. 2-0’lık skor oyuncularımızı rehavete soktu. Hacettepe maçı bize gevşemememiz, bundan sonraki maçlara azimle hırsla çıkmamız gerektiğini göstermiştir” dedi.
Kara Kartallar, 8 Mart’ı unutmadı
8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Beşiktaş Kulübü’nden yayınlanan kutlama mesajında, şu ifadelere yer verildi: “Ülkemizde kadınların modern yaşamda yerinin ve kimliğinin hak ettikleri noktaya yükselmesi, cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün girişimleriyle başlamış ve Türk kadını, yaşamın her alanında kendisini gösterme fırsatı elde etmiştir. Türkiyemiz’in her bir stadında kadın seyircilerin sayısı arttıkça, tribünlere de nezaket ve güzellikler geleceği düşüncesindeyiz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlar, kadınlarımıza aile ve iş yaşamında sağlık, başarı, mutluluk dileriz.”
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla