Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-03-2009, 10:06   #1
Gokhan
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bir Işık Belirdi

Beşiktaş maçın hemen başında 2-0 üstünlüğü yakaladıktan sonra anlamsız bir şekilde oyun üstünlüğünü Hacettepe’ye kaptırdı. Siyah-Beyazlı futbolcuların oyun içindeki bu anlaşılmaz düşüşü karşısında farkı iki kez bire indiren Ankara temsilcisi önemli fırsatları kullanamayınca mağlubiyete razı oldu. Aslında Kara Kartal, hafta içinde Başkent’in daha güçlü bir takımına karşı çıktığı Türkiye Kupası maçını zorlanmadan kazanmıştı. Beşiktaşlı futbolcuların tempoyu karşılaşmanın bütününe yayamama sorunu var. Bu biraz da sanırım konsantrasyon problemiyle ilgili.
Defansif hataları göze batan Beşiktaş’ta, son haftaların belki de en etkili ismi Gökhan Zan’ın yokluğu arandı. Kağıt üzerinde en kolay gözüken mücadelede Beşiktaş’ın ecel terleri dökmesi, aslında pek hayra alamet bir durum değil. Skorun kimseyi aldatmaması gerekiyor. Futbolun da kimseyi tatmin etmediğine inanıyorum ancak atılan ilk iki gol organizasyon bakımından birinci sınıftı. Şampiyonluk yarışının sürmesi açısından Ankara’da kazanmak çok önemliydi ve Kartal bunu başardı. Ev sahibi ise dün geceki futbolunu istikrarlı bir şekilde ligin genelinde sergileseymiş, herhalde sıralamanın dibinde olmazmış.
19 Mayıs Stadı’nın yıldızı ise Siyah-Beyazlı taraftarlardı. Tribünler üst üste gelen üçüncü galibiyetle artık iyiden iyiye şampiyonluk havasına girdi. Her ne kadar 100. Yıl’daki hava henüz yakalanmamış olsa bile, bir ışık belirdi. Bu ışığı görmek dahi Beşiktaş camiasını heyecanlandırıyor.

Kaan Bora
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla