Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-03-2009, 10:12   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
haftaya lideriz

Sivas-Ankaraspor maçını da 'uzanarak' seyreden tecrübeli hoca, zirvenin iki maç sonra farklı şekil alacağını iddia etti.


Sivas'ın evinde Ankaraspor ile berabere kalmasıyla Beşiktaş, liderle aradaki farkı bire indirdi. Göreve geldiğinden beri "26, 27. haftada yarışın içinde 3-4 takım olacak. Biz de onlardan biri olacağız" diyen Mustafa Denizli, dünkü Sivas-Ankaraspor mücadelesini de kendi deyimiyle "uzanarak" izledi. Denizli'nin yakın Click the image to open in full size.çevresine, "G.Birliği maçını kazanarak Sivas'a gitmek istiyoruz. 25 haftada lider olmanın hesaplarını yapıyoruz" dediği öğrenildi.

ÖZLEM SONA ERER
Ligin sonu yaklaştıkça sürpriz sonuçların ve tansiyonun artacağını da belirten Denizli, fizik-kondisyon ve mental olarak oyuncuları zor döneme hazırlamaya çalıştığını söyledi. Denizli özetle şunları söyledi: "Bu hafta itibarıyla rakiplerin maçları artık bizi ilgilendirmiyor. Kendi maçlarımızı kazandığımız zaman zaten şampiyon oluruz. Sivas ile oynayacağımız maç bizim için final niteliği taşıyor. Beşiktaş camiasının şampiyonluk özlemine son vereceğiz."
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla