Alıntı: once_biz_vardik1903´isimli üyeden Alıntı
bi giyinde o formayi oynayabiliyormsunuz oynayamiyormusunuz o zaman konusalim bence kolay degil bu isler serdar ozkan gelecegi olan bi futbolcu bukadar cabuk harcayamayiz gsde olsaydi yildizdi su anda turkiye onu konusuyordu genclerini koruyacak onu parlatacak bir takim degil su anda besiktas birde bundan 10 15 sene oncesini hatirlayin | Arkadaşım bende amatör olarak top oynadım bi müddet ve inan o formayı bile hak etmek için ne kadar çalıştım ve formayı sonunda aldım. 100 kişilik taraftar gurubunun önünde bile insanın tüğleri diken diken oluyor. Biz burda Beşiktaş formasından ve dünyanın en muhteşem taraftarının karşısında oynamaktan söz ediyoruz. Yani onu geçeceksiniz bi kere yok kolay değilmiş filan. Eziklerde de Cinconlar da gençler çatır çatır oynuyor.
Ayrıca GS de olsa yıldızdı diyorsun..
Kıyasla bakalım Arda mı Serdar Özkan mı? 100 kişiye sorsan sana 99 u Arda der... Çünkü çocuk oynuyor. Sezarın hakkı Sezara..
Arda da genç...
İnsan oynar kendini geliştirip olumlu şeyler yapabilirse yıldız olur.
Öyle her maç topu ileri götür 3 kişinin üsütne doğru çalım atacakmış gibi git, topu kaptır, milyonlara saç baş yoldurt...
Serdar Özkan ı çok dikkatli izliyorum ben ve açıkcası bir gelecek göremiyorum.
Umarım tabiki de temennimiz bizi yanıltması.
Madem dediğin gibi umur ışığı var kiralasınlar bi takıma umut ışığı varsa geri bomba gibi gelir zaten..
Konu Efsane48 tarafından (09-03-2009 Saat 20:39 ) değiştirilmiştir..
|