Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-03-2009, 21:02   #1
Efsane48
1903-1984-2008
 
Efsane48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Thumbs up "Yeni sürprizler olabilir"

"Yeni sürprizler olabilir"



Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Hacettepe maçında 2-0 öne geçmelerinin ardından takım olarak rahatladıklarını ve düşüş yaşadıklarını belirterek "Bu durum bizi sıkıntıya soktu. Ama maçta yaşadığımız bu tip durumlar bize şampiyonluk yolunda dikkat etmemiz gereken hususları hatırlattı" dedi.

Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesi basın mensuplarıyla sohbet eden Denizli, Trabzonspor ile oynadıkları ve 1-1 berabere biten maçın ardından liderle puan farkının artması, ancak bugün farkın 1'e inmesini sadece sayısal bir sürpriz olarak değerlendirdi. Denizli, "O maç bizim oyunumuz açısından istediğimiz noktaya geldiğimiz bir karşılaşmaydı. O günden bu yana geldiğimiz noktadan memnunum. Bu sezon ligde şampiyonluk yarışından çok kümede kalma mücadelesi daha zorlu geçiyor. Sürpriz puan kayıpları yaşanmaya devam edilebilir" dedi.

Denizli, Beşiktaş'ın son maçlarda yaptığı defans hatalarının hatırlatılması ve bu hataların derbi karşılaşmalarında takımı sıkıntıya sokup sokmayacağı ile ilgili bir soruya ise "Basit hataları ve kolay pozisyonları vermememiz gereken yerlerde vermeyeceğiz" diyerek kısa bir cevap verdi.

Mustafa Denizli, kadrosunda 21 futbolcunun bulunduğunu hatırlatarak "Bunların hepsi Beşiktaş'ın şampiyonluk yolunda hedefine ulaşması için katkı sağlayacak isimlerdir. Maçlarda aldıkları süreler önemli değil, önemli olan hedefe gidilen yolda yaptıkları katkılardır. Hedefe ulaştığımız gün bir bakamışsınız ki en az süre alan futbolcu en çok konuşulan isim olmuştur" diye konuştu.

Beşiktaş yönetiminin sezon sonunda sözleşemesi bitecek olan Nobre ile görüşmelere bu hafta yeniden başlayacağı belirtildi. Golcü oyuncunun menajeri Juan Figer'in bu hafta içi İstanbul'a geleceği ve Başkan Yıldırım Demirören ile masaya oturacağı ifade edildi. Figer'in Nobre'yi ısrarla isteyen Fransız ekibi Lens'in teklifini Demirören'e ileteceği öğrenildi.

Öte yandan Beşiktaş'ın başarılı defans oyuncusu Sivok, hayatının en önemli imzasını İstanbul'daki Çek Cumhuriyeti Konsolosluğu'nda attı. Hayatını Cartik Sivokova ile birleştiren Sivok, sabah yapılan çalışmaya da katılmadı.

Kaynak: LigTV.Com.tr
__________________
Click the image to open in full size.
Efsane48 Ofline   Alıntı ile Cevapla