Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-03-2009, 23:05   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
resmen milanda

AC Milan'daki durumu bir türlü netleşmeyen yıldız futbolcu, REUTERS Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada, ABD'deki kulübü ile AC Milan'ın anlaşmasından duyduğu memnuniyeti dile getiririrken, ''Gerçekten de bu rüya anlaşmayı gerçekleştirmiş olmalarından ötürü iki takımıma da minnettarım'' dedi.

Ailesinin de Los Angeles'te yaşamaya devam edecek olmaktan mutlu olduğunu belirten Beckham, bu yılki hedefinin, AC Milan'ın Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yer almasına, LA Galaxy'nin de MLS Kupası'nı almasına katkı sağlamak olduğunu ifade etti.

AC Milan'ın Los Angeles Galaxy'den kiraladığı İngiliz futbolcu David Beckham'ın kira sözleşmesinin 31 Mayısa kadar uzatılmış olduğu bugün resmen açıklandı. Los Angeles Galaxy kulübünün murahhas azası Tim Leiweke'nin Los Angeles Times'e özel demeçle duyurduğu gelişme, AC Milan'ın resmi web sayfasından yapılan açıklamayla da doğrulandı.

İki kulüp arasında varılan anlaşmaya göre Beckham, İtalya'daki futbol sezonunu AC Milan formasıyla tamamlamasının ardından Amerika Birleşik Devletleri'ndeki asli kulübü Galaxy'e dönecek.

Leiweke, bulunan çözümden ünlü İngiliz yıldızın da mutlu olduğunu söyledi. Leiweke'nin verdiği bilgiye göre Los Angeles Galaxy, Beckham'ın kira sözleşmesinin uzatmanın ardından, İngiliz yıldızın eksikliği nedeniyle maç biletlerinin fiyatlarını da yüzde 10 oranında düşürme kararı aldı.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla