Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-03-2009, 13:14   #1
Darkbjk
RWTH'li Kartal
 
Darkbjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Thumbs up Müthiş yarış!

Müthiş yarış!
Turkcell Süper Lig'de bu sezon, dünyada benzeri olmayan müthiş bir şampiyonluk yarışı yaşanıyor.


23. hafta geride kalırken, beş takım birden ipi göğüsleme savaşı veriyor. Bu nefes kesen tablo ligimizin ne kadar zevkli ve büyük bir çekişmeye sahne olduğunu da gösteriyor. Lider Sivas ile 5. sıradaki G.Saray arasındaki puan farkı sadece üç. Zirvedeki bu
kapışma büyük bir ihtimalle son haftaya kadar sürecek.

Şampiyonluk yarışını ilginç kılan bir diğer özellik ise ilk beş sıradaki takımların birbirleriyle oynayacak olmaları. Beşiktaş-Trabzon ve F.Bahçe-Sivas maçları oynandı ancak önümüzde çok kritik 8 karşılaşma daha var. Şampiyonluk düğümü, bu maçların sonuçlarına göre çözülecek. Ligimizdeki heyecanın başka yerde eşi benzeri yok. Almanya hariç, Avrupa'nın önemli liglerinde lider takımlar rakipleriyle arayı iyice açtı.

İngiltere Premier Lig'de Manchester United en yakın rakibine7 puan fark atarken, İspanya'da Barcelona 6 puan, İtalya'da İnter 7 puan, Hollanda'da AZ Alkmaar 11 puan önde lider durumdalar. Almanya'da ise bizimki kadar olmasa da heyecan büyük. Hertha Berlin'in 46 puanla lider olduğu Bundesliga'da Bayern Münih, Hoffenheim, Wolfsburg ve Hamburg 42'şer puanla şampiyonluk savaşı veriyor.
Kaynak: BJK Transfer Borsası ve Haberleri
__________________
Click the image to open in full size.
Darkbjk Ofline   Alıntı ile Cevapla