Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-03-2009, 13:24   #1
Darkbjk
RWTH'li Kartal
 
Darkbjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Fransız rekabeti

Fransız rekabet

Fransa Ligi’nin üç takımı, St. Etienne, Bordeaux ve Lens, Beşiktaş’ın golcüsü Bobo için yarışa başladı. Üç kulübün de siyah-beyazlı yönetime başvurarak tekliflerini sunacağı öğrenildi.

Click the image to open in full size.

Beşiktaşımızın golcüsü Bobo’nun Fransa yolcusu olduğu ifade edildi. Fransa Ligi’nde yer alan St. Etienne, Bordoeux ve Lens’in kendi aralarında Bobo’yu almak için rekabete girdikleri vurgulandı. Brezilyalı futbolcunun menajerlerinin bu kulüplerle görüştüğü ve sezon sonunda Sambacı’yı kesinlikle Fransa’ya götürecekleri öğrenildi.
Son haftalarda ilk on birde yer bulan Brezilyalı’nın, sezon sonunda Fransa’ya gitmek istediğini menajerlerine ilettiği vurgulandı. Sözleşmesi 2010 yılında bitecek olan oyuncunun, siyah - beyazlı takımla yeni sözleşme yapmaya sıcak bakmadığı vurgulandı. Tigana döneminde Beşiktaş’a kazandırılan Bobo için, üç Fransız kulübünün önümüzdeki haftalarda yönetimle temasa geçeceği öğrenildi. Nobre’nin sözleşmesini uzatmak için hummalı bir çalışma içerisinde olan Beşiktaş Yönetimi’nin Bobo görüşmelerinde de soğuk terler dökeceği belirtildi. Daha önceki teklifleri hiç düşünmeden elinin tersiyle iten siyah-beyazlılara bu kez ciddi meblağlar önerileceği bildirildi.

Geçtiğimiz sezon sonu Bobo’yu satmayı planlayan yönetim, hem gelen tepkiler, hem de istedikleri miktarda bonservis parasının teklif edilmemesi nedeniyle bu oyuncuyu göndermekten vazgeçmişlerdi.

Kaynak: Milliyet
__________________
Click the image to open in full size.
Darkbjk Ofline   Alıntı ile Cevapla