Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-03-2009, 15:23   #5
asi bolulu
 
asi bolulu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Beşiktaş Cola Turka'dan gönderilen ve TV'ciliğe soyunan Milica Dabovic'i coach Aziz Akkaya'ya sorduk, aldığımız yanıt gündem olacak.

Bir dergiye verdiği pozlarla gündeme oturan ve gelişmeler sonunda Beşiktaş Cola Turka'dan gönderilen Milica Dabovic hakkında ilginç gerçekler gün ışığına çıktı. Siyah - Beyazlılara Alexis Hornbuckle ile birlikte gelen ve beraber gönderilen iki oyuncunun neden bu kaderi paylaştığını coach Aziz Akkaya'ya sorduk. Herkes özellikle Dabovic'in FHM'e verdiği özel pozlar nedeniyle gönderildiğini sanıyordu. Ama Akkaya gerçekleri anlattı...
İşte Aziz Akkaya'nın gündem yaratacak yanıtı:

"Biz bu iki oyuncuyu almakla hata ettik. Oysa ki özellikle Dabovic sezonu gittiği takımlarda bitiremiyor. Hep sonunda magazine malzeme olarak sezonu tamamlıyor. Takım içindeki dengeleri bozuyorlardı. Pazartesi ve Salı günleri antrenmana çıkmak istemiyorlardı. Onlar gelmeyince takımın huzuru bozuluyordu, ayrım çıkıyordu. Böyle olunca ben nasıl takımın iç huzuru koruyabilirim? Kaybettirdikleri maçları sayamam... İstatistikleri iyi gözükse de zararları daha fazla... Bir şey daha söyleyeyim. Dabovic İstanbul'daki bir gece kulübünde striptiz bile yapmış. Yani bu oyuncu basketbol dışında her şey de var. Şimdi bir TV programına çıkacamış. Amaçlarına ulaştılar. İkisi beraber el ele gece kulüplerine gidiyorlardı, şimdi program sunarlar. Lütfen çıkıp yalanlar anlatmasınlar. Dabovic çıkıp diyor ki, kardeşini beğenmemişim ondan takıma transfer etmemişim. Böyle bir şey olur mu? Türkiye'ye Milica'nın yanına geldiğinde bizimle beraber antrenman yapmak istedi, hepsi bu."
BASKET DERGİSİ
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
asi bolulu Ofline   Alıntı ile Cevapla