Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-03-2009, 18:57   #1
Karetta2002

Karetta2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Topu da Hakemi de....

1995 ya da 1996 yılı idi .Beşiktaşın hocası Rasim Kara idi sanırsam..Çalıştığım firmanın ParkSA Hilton da bir yemeği vardı..o zamanki Genel Müdürümüz aynı zamanda BJK kongre üyesi idi ..Yemek esnasında bir ara bana ;
-Gel bak kimle tanıştıracağım sen diyerek ,diğer restorana götürdü..orada arkadaşları ile birlikte yemek yiyen efsane başkanımız Süleyman Seba vardı..yanına gittik ,tanıştırdı .Braz sohbet ettikten sonra Başkan ,bana dönerek..;
-Söyle bakalım bu sene şampiyon olurmuyuz ? dedi..bende olanca saflığımla ;
-Oluruz başkanım ama hakemler müsade ederse deyince..birden kaşları çatıldı ve resmen beni azarlarcasına şunları söyledi..
_Sakın !.. sakın ha !.. dedi..sen BEŞİKTAŞ sın..gerekir se..öyle oynamalısın ki..o kaleye topu da ,hakemi de gol diye sokmalısın.. dedi..
Aradan 12-13 sene geçti ama hala o cümlesi kulaklarımda çınlıyor..o cümle sadece ,başkanın dileğini belirtmiyordu bence ..o cümle "Beşiktaş duruşunun" sahadaki yansıması idi sanki..Anlayana...
Tam da şu günlerde,bu anımı sizinle paylaşmak istedim sevgili arkadaşlar..
Allah uzun ömürler versin sevgili Başkan..Beşiktaş!ın "Süleyman abisi"... Allah seni başımızdan eksik etmesin..

İrfan Kayahan..

Konu Karetta2002 tarafından (10-03-2009 Saat 18:58 ) değiştirilmiştir..
Karetta2002 Ofline   Alıntı ile Cevapla