Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-08-2006, 13:01   #22
Barisozgur

Barisozgur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
siyahın_zindan´isimli üyeden Alıntı
Rekor ÜstÜne Rekor KiracaĞimiz Zaten AŞİkar Ama Özellİkle BariŞÖzgÜrÜn Bunu Yazmasi Dahada Sevİndİrİcİ ÇÜnkÜ Daha SÜper Kupa Öncesİne Kadar Bu Takimdan Bİ Yol Olmaz Dİyordu Ben Ozamanda Aynisini YazmiŞtim Şİmdİde Yaziyorum Bu Takim 1 Veya 2 Takvİyeyle (ze Roberto Gİbİ) Lİgİn Tozunu Atar Hemde Rekorlari Alt Üst Ederek
Kardeş beni şimdi güldürdün Allah da seni güldürsün.....istersen bütün mesajlarıma bak...hiç birinde bu takımdan bir şey olmaz demedim demem de.......bu tür klasik lafları kullanmamaya özellikle dikkat ederim....Ama takımın genel olarak hazırlık maçlaında futbol olarak berbat olduğunu söylediğim doğrudur.....(Zaten öyle oynamadı mı?) Yani ben maçlaraki durum tespitini söylemekle yetindim ve asla ileriye dönük burdan bir şey çıkmaz demedim....Şimdi yine aynı bakış açısıyla baktığımda Beşiktaş'ın tüm bölgelerinde gözle görülür bir aşama kaydettiğini ve taş gibi bir takım olma yolunda olduğunu söylüorum.......Bence beni başkalarıyla karıştırma ....... Yani benim son dönemlerdeki yorumlarının bazılarının olumsuz olması takımın olumsuz bir görüntü çizdiği içindir...Şimdi ise çok daha olumlu bir görüntü çizdiği içi yorumlarımda elbette ki olumlu olacaktır.......
Barisozgur Ofline