Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-03-2009, 09:36   #1
OutKast
 
OutKast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
beşiktaş günlüğü

Ernst'in gözü kara
Siyah-beyazlıların Alman yıldızı Ernst, kalan maçlar için iddialı konuştu. Tecrübeli futbolcu, "Giydiğim formanın hakkını sonuna kadar veririm. Bu taraftar da şampiyonluğu hak ediyor. Onların desteğini yanımızda hissettiğimiz sürece, önümüzde duramazlar" dedi.

Kurtuluş adım adım
Geçirdiği sakatlığın ardından Click the image to open in full size.uzun süre sahalardan uzak kalan Serdar Kurtuluş, Hacettepe maçındaki futboluyla beğenildi. İkinci yarıda oyuna alınan genç yıldız, başkent ekibi karşısında etkili bir performans sergileyerek göze girdi.

Zengin bir takımız
Siyah-beyazlı ekibin devre arasında Hammarby takımından transfer ettiği Erkan Zengin, kenarda oturmayı sorun etmiyor. Kaliteli oyunculardan kurulu bir kadroya sahip olduklarını belirten Erkan, "Zorlu yarışta, hepimize sıra geleceğine inanıyorum" dedi.

Kartal'ın jokeri
G.Antep'ten alınan Ekrem Dağ, sezon başından bu yana birçok değişik mevkiide forma giyerek takımının jokeri oldu. Sağ bek, sol bek, sağ kanat ve sol kanatta görev yapan Ekrem, Mustafa Denizli'nin en güvendiği isimlerin başında geliyor.

Yıldırım baba oldu
Beşiktaş Basketbol Takımı'nın kaptanı Haluk Yıldırım, ikinci kez baba oldu. Rüzgar adında bir oğulları olan Yıldırım ailesinin dünyaya gelen minik kız çocuğuna Alize adı verildi. Fotomaç, Yıldırım çiftine ve çocuklarına sağlıklı bir yaşam diler.
__________________
Click the image to open in full size.
|'' Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım '' R.Quaresma |
OutKast Ofline   Alıntı ile Cevapla