Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-03-2009, 18:25   #1
ibrahm
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση
 
ibrahm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon2 Bayern rekor kırarak tur atladı

Sporting Lizbon karşısında ilk maçı 5-0 kazanan Bayern Münih, kendi sahasında oynadığı maçtan da 7-1 galip ayrılarak tur atladı.

Ligde Hertha Berlin’in dört puan arkasında ikinci sırada bulunan Bayern Münih, Bundesliga’da şampiyonluk ümitlerini devam ettiriyor. Şampiyonlar Ligi'nde ise yoluna rahatça devam eden Alman ekibi, deplasmanda oynadığı ilk maçı 5-0 gibi farklı bir skorla kazanarak, neredeyse çeyrek finali garantilediği için bu maça da çok rahat çıktı.

Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon ise ligde üçüncü sırada bulunuyor ve onların da şampiyonluk şansı devam ediyor. Bu tura kadar Şampiyonlar Ligi'nde de iyi bir performans gösteren Lizbon, ilk maçta kendi sahasında aldığı 5-0 mağlubiyetten sonra, Avrupa’ya havlu attı ve bu maça da daha çok prestij için çıktı.

İlk maçtaki farklı skorun rahatlığıyla maça başlayan Bayern, yine golü erken buldu. 7. dakikada Ze Roberto’nun pasında topu ağlarla buluşturan Podolski, takımını 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra iki takım da pozisyonlar bulurken, 19. dakikada ev sahibi takım adına Klose’nin vuruşu direkten döndü. 34. dakikada yeniden sahneye çıkan Podolski, hem kendisinin hem de takımının ikinci golünü kaydetti.

Bu golden beş dakika sonra bu sefer Sporting Lizbon topu kendi kalesine gönderdi ve skor 3-0 oldu.

42. dakikada ise rakip takım adına sahneye çıkan Moutinho, takımının tek golünü Bayern ağlarına gönderdi fakat bu golden sonra sahneye çıkan Bastian Schweinsteiger güzel bir vuruşla Patricio’yu mağlup etti ve devrenin skorunu belirledi: 4-1

BAYERN DURMAK BİLMEDİ

İkinci yarıya her iki taraf da skoru kabullenmiş şekilde başladı. Bayern Münih, skorun da verdiği rahatlıkla oyunu soğuturken, Lizbon da bu duruma ayak uydurdu. İki takımın da yakaladığı pozisyonlardan bir sonuç alınamadı.

74. dakikada sahneye çıkan Van Bommel, Bayern Munich’in beşinci golünü attı. Golden sonra da bastıran taraf ev sahibi ekip oldu.

82.dakikada Silva’nın ceza sahası içerisinde Klose’ye yaptığı hareket sonucu kazanılan penaltı atışını yine Klose kullandı ve skoru 6-1 e getirdi. Tarihi bir hezimete uğrayan ve direnci iyice kırılan Sporting Lizbon, sahada hiçbir varlık gösteremedi. Maçın bitmesine saniyeler kala kullanılan kornerde, topa iyi yükselen Thomas Müller, maçın skorunu belirledi: 7-1

Bu skorla Bayern Münih, Lyon’un Werder Bremen karşısında elde ettiği 10-2'lik seriyi de tarihe gömerek, kırılması güç bir rekora imza attı.
__________________
Click the image to open in full size.

...::Prison Break Fan Club::...
ibrahm Ofline   Alıntı ile Cevapla