Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-03-2009, 18:26   #1
ibrahm
ηαğмαℓυρ тєк şαмριуση
 
ibrahm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon2 Villareal'in Atina sefası

Kendi sahasında 1-1 berabere kaldığı Panathinaikos'u deplasmanda 2-1 deviren Villarreal, Şampiyonlar Ligi'nde adını çeyrek finale yazdırdı.

Karşılaşmanın ilk 20 dakikasında oyun sıkça durdu. Karşılıklı faullerle iki ekip de rakibin top yapmasına izin vermedi. Ancak hakem kart gösterme konusunda isteksizdi.

20. dakikadan sonra Villarreal oyunun kontrolünü biraz olsun eline geçirdi. 27. dakikada Rossi’ni çektiği şutu Vidra kurtardı. 36. dakikada Ibagaza topu ağlara gönderdi. Ancak, Rossi’nin Vidra’yı ittiği gerekçesiyle hakem golü vermedi.

İlk yarıda konuk ekip biraz daha etkili olsa da ortada bir mücadele oldu. İlk 45 dakikada golsüz eşitlikle sona erdi.

İkinci yarı karşılıklı gollerle başladı. 49. dakikada gelişen Villarreal atağında, Rossi sol kanattaki Capdevila’yı gördü. Capdevila’nın pasında topla buluşan Ibagaza şık bir şutla takımını 1-0 öne geçirdi.

NİHAT İKİNCİ YARININ BAŞINDA OYUNDAN ALINDI

Panathinaikos geri dönmekte gecikmedi. 55. Dakikada kazanılan köşe vuruşunda, Karagounis’in ortalasına iyi yükselen Mantzlos, takımına beraberliği getirdi.
Beraberlik golünün ardından Villarreal topa daha çok hâkim olmaya başladı. İspanyol ekip aradığı golü 70. dakikada Ibagaza’nın pasında topla buluşan Llorente, güzel şutuyla buldu.

Bu golün ardından ev sahibi ekibe iki gol birden gerekiyordu. Yunanistan temsilcisi rakibi üzerinde baskı kurmaya çalışsa da bir türlü istediği pozisyonları yakalayamadı.

Villarreal avantajını iyi son dakikalarda yaptığı iyi savunmayla son dakikaya kadar taşıdı ve kendi evinde 1-1 berabere kaldığı Panathinaikos’u deplasmanda 2-1’le geçerek, adını çeyrek finale yazdırdı.

Maça ilk 11'de başlayan Nihat, ikinci yarının başında oyundan alındı.
__________________
Click the image to open in full size.

...::Prison Break Fan Club::...
ibrahm Ofline   Alıntı ile Cevapla