Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-03-2009, 19:44   #1
asi bolulu
 
asi bolulu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
En güzeli Tuğba!

En güzel bayan basketbolcu anketimize katılan okurlarımızın oylarıyla birlikte Beşiktaş Cola Turkalı Tuğba Taşçı, tacına kavuştu.


Basketbol haber portallarına yeni bir soluk getiren ‘www.basketdergisi.com’ internet sitesinin ‘en güzel bayan basketbolcu’ anketini Beşiktaş Cola Turka’dan Tuğba Taşçı kazandı. Basketdergisi.com’un okurları tarafından bu ödüle layık görülen Siyah - Beyazlıların başarılı oyuncusu Tuğba Taşçı, tacına kavuşurken genç isim taraftarları salona çağırdı. Taşçı, “Basketbola böyle ilgi çekecek organizasyonların yapılması çok güzel. Basketbolseverlerin bayan basketbolunu iyi bilmesi ve salonlara gelmesi bizi çok mutlu ediyor. Zaman zaman salonumuz boş kalıyor ama biz taraftarımızın Akatlar Cola Turka Arena’ya geleceğini biliyoruz. Umarız her maçta her takımın salonu dolar ve bayan basketbolu hak ettiği yeri alır” dedi.
Click the image to open in full size.



Daha önce Ceyhan Belediyesi ve Migros formalarını da giyen 25 yaşındaki Tuğba; Beşiktaş Cola Turka’da 5 sayı, 1.9 ribaunt, 1.8 sayı ortalamalarıyla mücadele ediyor. Ulusal oyuncu sezonun en iyi performansını Siyah - Beyazlıların 112-105 kazandığı F.Bahçe deplasmanında 15 sayı, 7 asist, 5 ribauntla gösterdi
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
asi bolulu Ofline   Alıntı ile Cevapla