Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-08-2006, 15:19   #1
kartal17
 
kartal17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow ****Klebersondan bomba açıklamalar*****

Kleberson'dan bomba açıklamalar

Beşiktaş’ın Brezilya’lı futbolcusu Kleberson spordabugun.com’a çarpıcı açıklamalarda bulundu.
GEÇTİĞİMİZ SEZON BEN DEĞİL TAKIM KÖTÜYDÜ

Geçen sezon biz takım olarak kötüydük, takım kötü olduktan sonra bireysel futbolcuların çabası yetersiz olur her zaman , bu sezon ise takım iyi olduğu için bende hazırlık maçlarında kendimi gösterdim. Bu sezon gerçek Kleberson’u izleyeceksiniz.

REKABET BAŞARIYI GETİRİR

Genç futbolcuların olması çok iyi bunun yanı sıra tecrübeli oyuncularda var. Herkes takımın başarısı için çalışacağından dolayı rekabetin şampiyonlukta büyük önemi var.


Click the image to open in full size.

TÜMER VE SERGEN

Tümer ve Sergen kaliteli oyuncular ancak onların yerlerine gelen Nobre ve Delgado’da çok kaliteli, bu sezon Beşiktaş taraftarı şova hazırlansın.

BREZİLYA MİLLİ TAKIMINA ÇAĞIRILACAĞIM

Dunga’nın Milli Takım listesini gördüğümde çok ümitlendim. Çünkü Dunga uzun zamandır Milli Takımda oynamayan futbolcuları ve daha göz önünde bulunmayan futbolcuları seçmiş, buda bana ümit verdi.

BREZİLYALILAR NEDEN TÜRLKİYE’Yİ TERCİH EDİYOR?

2002 Dünya kupası ve Türkiye’de oynayan Brezilyalı futbolcuların bunda çok büyük payı var.
Taffarel Galatasaray’da oynadığı zamanlarda Brezilya’da çok büyük sükse yaptı. Futbol adamları Brezilya'da, Türkiye hakkında yorum yapmaya başladılar. Türkiye insanların dikkatini çeken bir ülke ve bende burada mutluyum. Ayrıca birçok takımda Brezilyalı Teknik Adam ve Futbolcu olması Türk futboluna renk katacak.

ZE ROBERTO?

Ze Roberto ile konuşmadım ancak Beşiktaş’a gelirse sadece bizim için değil Türkiye için, Türk futbolu için çok iyi olur. Çünkü Ze Roberto gibi dünya kupasında en iyi futbolcular arasına girmiş bir futbolcu.


http://www.spordabugun.com/tr/Ozel_Roportaj/a.3835.html
__________________
ALAYINA İSYAN FORZA BEŞİKTAŞ !!

Konu kartal17 tarafından (02-08-2006 Saat 15:48 ) değiştirilmiştir..
kartal17 Ofline