Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-03-2009, 00:16   #1
Gokhan
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Nobre 2012 Kadar Kartal

Siyah-beyazlı yönetim, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan golcü futbolcuyla dün akşam saatlerinde yeniden anlaştı. Nobre, 2012 yılına kadar Beşiktaş forması giymeye devam edecek

***

Nobre tamam

Başkan Demirören, kalmasını istediği yıldız futbolcu için menajer Juan Figer'in yardımcısı Christian ile prensip anlaşmasına vardı.

1 milyon 750 bin euro
Beşiktaş ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Mert Nobre, 3 yıl daha siyahbeyazlı takımda kaldı. Nobre'nin menajeri Juan Figer ve Beşiktaş yönetimi arasında altı aydır süren görüşmeler dün itibarıyla sonuç verdi. Hasta olduğu için görüşmelere gelemeyen Figer, İstanbul'a yardımcısı Christian'ı gönderdi ve sözleşmenin,yıllık 1 milyon 750 bin euro üzerinden 3 senelik daha uzatılmasına karar verildi.

Demirören rest çekti
Kalan ufak pürüzlerin halledilmesi halinde Nobre'nin yarın imza atacağı belirtildi. Bu arada imza aşamasına gelinmesinde Demirören'in restinin etkili olduğu öğrenildi. Nobre'nin kalmasını çok isteyen siyah-beyazlı kulubün başkanı, Figer'in de daha fazla para koparabilmek için ayak diremesine karşı çıktı. Demirören, "Ya anlaşalım ya da sezon sonu gitsin" restini göremeyen Figer, sonunda "Evet" dedi.
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla