Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-08-2006, 15:49   #544
disappear
Kıdemli Kartal
 
disappear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
MAF76´isimli üyeden Alıntı
İkinci başkan Murat Aksu, Ze Roberto ile sürekli temas halinde olduklarını vurgularken, Tigana’nın tavsiye ettiği Kolombiya Milli Takımı’nın sol kanat oyuncusu Soto ile Deportivo takımının İspanyol oyuncusu Tristan konusunda da menajerlerden teklif aldıklarını söyledi. Aksu, "Şu anda İtalya liglerinde oynayan bir oyuncu ile de görüşmelerimiz sürüyor. Beklemedeyiz" dedi.

Soto değerlendirilecek

Beşiktaş’ın genç ve teknik bir ekip olduğunu vurgulayan Murat Aksu sözlerini şöyle sürdürdü: "Teknik direktörümüz Jean Tigana’nın tavsiyesi ile de gündeme gelen Kolombiya Milli Takımı’nın sol kanat oyuncusu Soto için ilginç bir teklif sunuldu. Soto için girişimlerde bulunduk. Kulübü ile bonservis konusunda fikir alış verişinde bulunacağız. Hem yaşı genç hem de Tigana’nın istediği oyuncular arasında."
bu hürriyet deki haberin bir bölümü
Bakarsanız yeni simler türedi yine ben ümidimi kestim .
işte gerçek haber bu altta yazdığım başkalarına inanmayın !
Ze Roberto %80 bitti
Atakan Kurt

Kartalhaber.com yazarı Atakan Kurt, Ze Roberto'nun transferindeki son gelişmeleri kaleme aldı;

Click the image to open in full size.
Ze Roberto %80 bitti

Beşiktaş; Delgado,Nobre,Bobo,Serdar,Baki,Burak ,Fahri ve Runje'den sonra Brezilya 'nın dünyaca ünlü orta saha oyuncusu Ze Roberto'nun transferinde sona yaklaştı.

Başkan Yıldırım Demirören ve ikinci başkan Murat Aksu bonservisi elinde bulunan Ze Roberto ile ilk görüşmeyi bundan tam 2 gün önce Almanya'da yapmıştı..Brezilyalı futbolcuya " Sen takımın lideri olacaksın. Seni takımımızda görmeyi çok istiyoruz.Sana da yıllık 2 milyon 250 bin euro vereceğiz " teklifinden sonra Ze Roberto "Teklifinizi kabul ediyorum. Ancak aileme sormadan böyle bir karar veremem " diyerek düşünmek için Siyah-Beyazlı yönetimden süre istemişti.



Ze Roberto ile en geç Çarşamba gecesine kadar yeniden bir araya gelecek olan yönetim Brezilyalı yıldıza yıllık 2 milyon 250 bin euro para, ev ve bir de araba teklifini yenileyecek.

Bu transferle ilgili konuşan yöneticiler " Eğer 2 milyon 250 bin euro'nun üstüne çıkarsa bu transfer yatar. Ancak teklifimizi kabul ederse gelip İstanbul'a imza atar.Eğer Ze Roberto'yu alırsak
şampiyonluğun en büyük adayı biz oluruz.Kanatlardaki problemimizde sona erer.Ze Roberto'yu Vestel Manisaspor maçına kadar yetiştirmeyi planlıyoruz.Bu transfer %80 bitti. " şeklinde konuştular.

ayrıca form yakalaması 1 ayı bulacaktır geç bir transfer olduğu için daha doğrusu dünya yıldızı almak demek zaten bu zorluklarla karşılaşmak demektir !
disappear Ofline